Zakaj se spletni nakup dovolilnice splača?

Spletni nakupi niso novost, tudi storitev spletnega nakupa ribolovne dovolilnice je v Sloveniji prisotna že od leta 2013 (testna verzija že prej). Zakaj ribiči radi uporabljamo storitev spletnega nakupa in zakaj se spletni nakup dejansko splača?

Ker prihrani čas

Ribiči ga nimamo veliko. Hodimo v službo, uživamo pokoj in se ukvarjamo z drugimi konjički. Ko se končno odpravimo v naš priljubljen revir, želimo mir, da se lahko posvetimo le ribolovu. Seveda moramo pred njegovim izvajanjem kupiti ribolovno dovolilnico. Kaj, če bar ali gostilna, kjer sicer kupujemo dovolilnico, ne obratuje? Morda odprejo kasneje ali pa imajo kolektivni dopust? Klasična situacija, ki izzove nemalo slabe volje, žalosti in jeze. Rešitev? Prihranimo si živce in kupujmo na spletu.

Ker je hiter, varen in zanesljiv

Spletni nakup omogoča pridobitev ribolovne dovolilnice iz udobja domačega naslonjača ali na licu mesta – ko ste že v revirju! Nakup je mogoč z osebnim računalnikom, tablico ali pametnim telefonom. Nakup je varen, saj uporabljamo sodobno tehnologijo šifriranja, in hiter. Ni nujno, da potrebuje ribič kreditno kartico. Plačilo dovolilnice je mogoče tudi z NLB Klik, Valu ali preko predhodnega nakazila (t.i. eDenarnica).

Tisk dovolilnice v večini primerov ni potreben, je pa to jasno napisano na vsakem posameznem revirju. Po nakupu si dovolilnico enostavno shranimo v obliko PDF, kar omogoča praktično vsak računalnik, pa tudi naš sistem. Prenesemo jo v pametni telefon in na zahtevo pokažemo ribiškemu čuvaju. Sistem je preverjen in deluje že več kot 5 let!

Ker omogoča številne ugodnosti

Ste vedeli, da ponujajo nekatere ribiške družine tudi posebne paketne nakupe, kjer lahko dovolilnico, ki je veljavna predpisano obdobje v celotni tekoči sezoni, kupite po znižani ceni? Če spremljate portal RibiskeKarte.si, boste deležni še številnih drugih zanimivih ponudb.

Ker nudimo pomoč

Če se vam med nakupom slučajno kaj zatakne, je tu naša tehnična ekipa, ki vam bo z veseljem pomagala ali svetovala. Dosegljivi smo preko telefona, podpore v živo in e-pošte, kjer lahko dobite pomoč celo do 18 ur dnevno!

Če na spletu še niste kupili dovolilnice, poskusite zdaj. Kar pogumno. Obiščite portal, najdite svoj priljubljen revir, nato pa … dober prijem! 🙂

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja