POSEBNA PONUDBA

Plačilo ribiške karte z eDenarnico


1. KAJ JE eDENARNICA?

EDenarnica je elegantna, varna in hitra rešitev za nakup ribolovne dovolilnice na portalu RibiskeKarte.si. Primerna je za tiste uporabnike, ki nimajo kreditne kartice, ne želijo uporabljati drugih načinov plačevanja in pogosteje kupujejo ribolovne dovolilnice.

Uporaba eDenarnice je enostavna. Deluje na način dobroimetja. Po polnjenju se v računu uporabnika pojavi znesek polnjenja. Ribolovne dovolilnice lahko uporabnik kupuje vse dokler ne izkoristi dobroimetja. V eDenarnico je moč kadarkoli dodati dobroimetje. Stanje je vidno v računu posameznega uporabnika.

2. KAKO NAPOLNIM eDENARNICO

Polnitev eDenarnice je mogoča z neposrednim nakazilom na naš TR ali tako, da naročite darilni bon in nato polnite s kodo, ki je napisana na njem.


A. Neposredno z nakazilom
Prijavite se v portal in kliknite na zavihek eDenarnica. Tam so podatki za nakazilo. Znesek lahko poravnate s položnico v vseh poslovalnicah Pošte ali na bankah (tudi preko storitve spletne banke, če jo imate). Če uporabljate aplikacijo mobilna banka, lahko za enostavnejše plačilo skenirate QR kodo. Na info@ribiskekarte.si nam pošljite potrdilo o nakazilu. EDenarnico vam napolnimo kakor hitro je to mogoče. S tem je postopek za vas zaključen in lahko nadaljujete z nakupom dovolilnice.

B. Z nakupom darilnega bona
Darilni bon lahko naročite tukaj: www.ribiskekarte.si/nakup-darilnega-bona. Po naročilu darilnega bona prejmete na email podatke o nadaljnem postopku. Ko darilni bon plačate, vam ga pošljemo. Na bonu je znesek, datum veljavnosti in 18-mestna koda, ki jo potrebujete za polnjenje eDenarnice. To napolnite tako:

  1. Kliknete na »Moj račun« v zgornjem meniju
  2. V levem meniju kliknete na »eDenarnica« Polnjenje z darilnim bonom opravite tako, da v vnosno polje vnesete 18-mestno kodo in pritisnete na gumb »Unovči«. EDenarnica je tako napolnjena.


3. KAKO PLAČAM Z eDENARNICO

  1. Izberete revir, dovolilnico in datum ribolova
  2. Spletna stran vas preusmeri v nakupni postopek
  3. Pod točko 3 izbirate način plačila
  4. Izberite eDenarnico

Pred potrditvijo morate vnesti še varnostno geslo.

3.1 Kaj je varnostno geslo in kje ga dobite?

Varnostno geslo je postopek preverjanja vaše identitete in je namenjen vaši dodatni varnosti. Uporabite ga tik pred zaključkom nakupa dovolilnice, ko plačate z eDenarnico. Varnostno geslo dobite tako, da v vašem profilu kliknete na levi meni »eDenarnica«, nato pa kliknete na gumb »Prikaži«. Pokazalo se vam bo tole:

Za prikaz varnostnega gesla morate v polje vtipkati vaše geslo, ki ga uporabite za prijavo v vaš osebni račun na portalu RibiskeKarte.si. Če pogosto kupujete, lahko varnostno geslo, ki se vam bo pokazalo, shranite na papir (varno mesto).


Med nakupnim postopkom po vnosu varnostnega gesla vedno preverite podatke ter s klikom na gumb "Izvedi plačilo" potrdite nakup. Nato boste preusmerjeni na stran, ki vas bo vodila po nadaljnjih korakih do uspešno kupljene dovolilnice.


Dober prijem vam želimo!

Darilni boni

NEPRECENLJIVO DARILO ZA VSAKEGA RIBIČA!
Možnost nakupa DARILNEGA BONA za preko 400 revirjev.

Klikni tukaj in preberi več