– 30 % POPUST: povečajte svoj ulov z aplikacijo Fishing Points

Aplikacijo Fishing Points, ki je plod ribiškega in tehničnega znanja slovenskih strokovnjakov in je priljubljena po vsem svetu, smo spoznali v enem od prejšnjih blogov (če ga še niste prebrali, ga lahko preberete tukaj). Tokrat vam razvijalci aplikacije Fishing Points ponujajo ekskluzivni popust pri dostopu do plačljive verzije aplikacije, ki ponuja vse in še več kar se tiče športnega ribolova in dostopa do podatkov za uspešen ribolov.

Skeniraj QR kodo in pridobi 30 % ekskluzivni POPUST za dostop do plačljivih vsebin ribiške aplikacije Fishing Points!

Mobilna aplikacija Fishing Points za pametne telefone je namenjena tako morskim kot sladkovodnim ribičem. Omogoča vam in vas spodbuja, da greste na ribolov takrat, ko je čas za ribolov dejansko najboljši.

Vsebuje natančne informacije o plimovanju, lunin koledar in vremensko napoved. V app shranite vaše top ribolovne lokacije, ustvarite dnevnik ulovov in še veliko več.

Osnovna verzija appa je brezplačna in si jo lahko naloži vsak ribič, ki ima delujoč pametni telefon z ustrezno posodobljeno programsko opremo. Popolna verzija appa je plačljiva in stane 3,99 EUR mesečno oziroma 19,99 EUR letno (najpriljubljenejša oblika naročnine). Več informacij o aplikaciji Fishing Points najdete tukaj.

Posebna ponudba za vas: razvijalci aplikacije za pametne telefone Fishing Points vam ponujajo EKSKLUZIVNI POPUST v višini 30 %. Skenirajte kodo na tej strani in pridobite 30 % popust pri plačilu letne naročnine za dostop do plačljivih vsebin ribiške aplikacije Fishing Points. Ribiška aplikacija Fishing Points bo s pomočjo te QR kode za eno celo leto za vas cenejša za kar 30 %!

Naložite si app Fishing Points in ga spoznajte tudi v živo. Res je uporaben! 😊

Foto: Unsplash

Hany Bany

Angler

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja