Muharski škornji z najboljšim razmerjem med kakovostno in ceno pri nas

V svoji muharski karieri sem preizkusil že marsikaj: od super dobrih škornjev do res zanič robe. Če si v fazi, ko kupuješ nove škornje, ker si stare obrabil, pa tudi, če si začetnik, beri dalje. S teboj želim deliti nekaj dragocenih izkušenj in ti predstaviti model vrhunskih škornjev, nad katerimi ni bil razočaran še nihče. Vanje tako zelo verjamem, da ti ponujam popolno vračilo kupnine v roku 90 dni od nakupa. Zakaj? Ker zaupam vanje in garantiram njihovo kakovost.

[WD_Button id=13819]
Škornje, o katerih pišem, si lahko ogledaš in kupiš tukaj: muharski škornji Hotfly superb ALPINE DIVER V2. Če te zanimajo moje izkušnje, beri naprej.

Generalni problem oziroma izziv, ki ga opažam, je, da so res dobri muharski škornji dragi. Tako dragi, da ne govorimo več o strošku 500 EUR, ampak celo 700 EUR in več. To pa je znesek, ki je za večino ribičev, vsaj pri nas, kar težko dosegljiv, sploh pri začetnikih, ki jih čaka še nakup preostale opreme, ne le škornjev. 

V tem trenutku pod 700 EUR na trgu boljših oziroma primerljivih muharskih škornjev, kot je model ALPINE DIVER V2, enostavno ni!

Na drugi strani se seveda zavedamo, da kakovost nekaj stane. Dobre, vzdržljive škornje, ki nas med ribolovom ne bodo ovirali, enostavno potrebujemo. Ne zato, da bi se postavljali pred prijatelji, ampak, ker to od nas zahtevajo razmere med ribolovom. Škornji enostavno morajo zdržati, če bomo z njimi malo “podrajsali” ob betonski rob, ob kakšno vejo ali med klečanjem, ko se fotografiramo z lepo ulovljeno ribo. Prav tako morajo biti udobni med hojo in med metanjem. Če imajo še kakšno dodatno “funkcijo” pa tudi ni nič narobe. 

Hotfly superb ALPINE DIVER V2 so manj znani, a vrhunski muharski škornji

Kako torej dobiti dobro robo po normalni, znosni ceni? Glede na moje dolgoletne izkušnje, tako ribiške kot v servisni delavnici škornjev, prisegam na model Hotfly superb ALPINE DIVER V2. So iz 5 slojev, material diha, naramnice lahko snameš, imajo ogromno žepov, cena pa je 399 EUR. Upam trditi, glede na dolgoletne izkušnje, da v tem trenutku pod 700 EUR boljših oziroma primerljivih muharskih škornjev, kot so Hotfly superb ALPINE DIVER V2, na trgu ni. Škornje odlikujejo še druge uporabne lastnosti.

Škornje uporabljam tudi sam, priporočam pa jih vsem, ki letno odlovijo vsaj 20 ribolovnih dni ali več. Tem se bo uporaba res izplačala! Če z izdelkom slučajno ne bi bil zadovoljen, ponujam TOTALNO vračilo kupnine za škornje v roku 90 dni od nakupa (pogoj za vračilo je seveda, da škornji niso poškodovani). Na škornje sicer ponujam tudi 24 meseceve garancije in dodatno garancijo “karkoli se zgodi” v trajanju 12 mesecev do nakupa. Drugih tako dobrih škornjev, ki imajo tako garancijo, enostavo ni. 

Andrej Šoštarič, Fish & Fun

Foto: Pixabay

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja