Kako poteka postopek popravila ribiških škornjev?

Si se kdaj vprašal, kako poteka postopek popravila ribiških škornjev? V nadaljevanju je zanimivo pričevanje Andreja Šoštariča, enega najboljših serviserjev ribiških škornjev pri nas.

Ribiške škornje uporabljamo v številnih okoliščinah in jih tako izpostavljamo poškodbam. Da bi nam služili čim dlje časa, moramo za njih pravilno skrbeti, če pa pride do poškodbe, pa se jih splača dati popraviti (če tega ne znamo sami). Eden najboljši serviserjev ribiških škornjev pri nas je Andrej Šoštarič iz Fish & Fun. Če potrebuješ njegov nasvet, ga lahko kontaktiraš TUKAJ.

Kako poteka proces popravila?

Škornje lastnik dostavi do Andreja, to pa lahko stori po pošti ali jih prinese osebno. Škornje nato stestira, da ugotovi, kje puščajo. Vse defekte fotografira in obvesti lastnika, kaj je ugotovil, kaj predlaga in kakšen bi bil strošek popravila. Na vsa popravila daje garancijo!

Lastnik se potem odloči, ali se škornji popravljajo ali ne. V primerih, ko na testu ugotovi, da je sama tkanina – blago porozno, škornje ne sprejme v popravilo. V obeh primerih (ko škornje popravi ali jih ne vzame v popravilo) škornje vrne po pošti po povzetju ali jih lastnik prevzame osebno.

Osnovni namen pregleda in popravila je, da škornjem podaljšamo uporabo vsaj še za eno, dve ali celo več let in da je zato popravilo za lastnika smiselno. Če na testu Andrej oceni, da so škornji že toliko iztrošeni, da jih ni več smiselno popravljati, jih enostavno vrne lastniku.

Cenik

Cena je odvisna od vrste poškodb in od časa popravila, je pa dostopna in se ribiču dejansko splača. Testiranje stane 4 EUR, flika pa že od 3 EUR naprej.

Več o servisu ribiških škornjev preberi TUKAJ.

Dober prijem ti želi ekipa RibiskeKarte.si!

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja