Izjemna muharska palica za zelo dostopno ceno

Poleg pravilne izbire muharskih škornjev se pri ribičih – muharjih dostikrat zatakne ravno pri izbiri muharske palice. Ribiči damo veliko na mnenja prodajalcev, ki zatopajo velike in znane blagovne znamke. Poleg zvenečega imena pa njihova ribiška oprema ni nujno najugodnejša, tako kakovostno kot cenovno.

Predstavljamo vam izjemno lahko in odlično palico za kar najlahnejše muharske mete italijanskega proizvajalca Hotfly. Z razredom #3 in ceno 279 EUR dobi ribič izjemno kakovostno palico hitre akcije, ličnega videza in etui za varno shranjevanje.

To odlično muharsko palico Hotfly so pomagali izdelati inštruktorji muharskih metov in kastinga. Palica je izjemno hitra in primerna za metanje lažje vrvice tudi na dolge razdalje. Razmerje med kakovostjo in ceno je pri tej palici skorajda neprekosljivo! Poskusite, ne bo vas razočarala.

Hitra akcija karbonske palice omogoča dober pritisk na vrvico. Poleg zares odličnega blanka pa izdelek odlikujejo številne podrobnosti: čudoviti ročaj (Portugalska pluta AAA), odlični obročki, ki zmanjšajo trenje vrvice, elegantni leseni zaključki pri nosilcu za kolesce … Poleg palice prejmete še etui s tremi predalčki za varno shranjevanje palice.

Dolžina znaša 231 cm, primerna je za vrvico #3, teža znaša vsega 62 g. Palica je iz treh delov in jo odlikuje izjemno hitra akcija. Nakup opravite tukaj.

Foto: arhiv Fish & Fun

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

2 thoughts on “Izjemna muharska palica za zelo dostopno ceno

    • pri 7:50
      Permalink

      To je dostopna cena! Poglej si konkurenco glede na iste metalne prepozicije. A veš kok stane par dobrih smuč da ne govoriš o opremi za lov (puške, optika daljnogledi itd itd). Pa če si že pameten se naslednjič predstavi s pravim imenom 😉

      Odgovori

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja