Srečno 2020!

Za vsako nemirno leto se zdi, da mine hitreje. Tudi 2019 se bliža koncu, zato smo ob skorajšnjem slovesu pripravili kratek pregled leta in praznično voščilo.

Prelet leta 2019

Pridružila sta se nam dva upravljavca, RD Bohinj in Zavod za ribištvo Slovenije (ZZRS). S čudovitimi revirji, ki jih upravljata, sta obogatila ponudbo. Na spletu lahko tako kupite tudi dovolilnice za prvi in drugi odsek Save Bohinjke, Bohinjsko jezero, Unico, prvi odsek Soče, Koritnico, Lepeno, prvi odsek Krke, potok Mostnico, vzhodni del Cerkniškega jezera, Radovno, Iščico in tako naprej. Za vse ljubitelje sulčelova so na voljo ribolovne dovolilnice za Savo Bohinjko (ZZRS) in Savo 11 med Ljubljano in Litijo.

Elektronsko letno ribolovno dovolilnico uporabljajo že v treh ribiških družinah, zanimanje zanjo pa je tudi drugod. Veseli smo, da ribiči, čuvaji in drugi z veseljem uporabljajo orodja, ki smo jih razvili.

V jesenskem času smo združili avstrijski portal meetyour.fish s slovenskim ribiskekarte.si, kar je bil znaten organizacijski in tehnični podvig (za tiste, ki še niste vedeli: v Avstriji moraš pred nakupom dovolilnice pridobiti tudi posebno dovoljenje deželnih organov  vsake zvezne republike posebej, zato te mora na portalu potrditi administrator). Portal tako postaja mednarodna platforma za nakup ribolovnih dovolilnic doma in širše v regiji.

Poleg omenjenih novosti smo že obstoječim zmožnostim portala dodali številne dodatke, ki olajšajo pregled ribolovnih možnosti ali nakup. Tekom brskanja boste morda opazili napako ali nedoslednost. Sporočite nam jih, vaš odziv nam veliko pomeni. Napišite nam tudi druge opazke in mnenja, saj ste uporabniki tisti, zaradi katerih je portal živ. Veseli bomo tudi kritike ali pohvale 😊

Ribolov in voščilo

Tudi v letu 2019 ste zelo lepo lovili. V rubriko Kapitalni ulovi smo objavljali vaše trofejne ribe, med katerimi ne manjka velikih krapov, ščuk, smučev in sulcev. Najtežji krap, ki smo ga zavedli v rubriko, je tehtal 20.5 kg, najdaljša ulovljena ščuka 123 cm, som 231 cm, smuč 90 cm in sulec 114 cm. Celotno rubriko si lahko ogledate tukaj.

V prihajajočem letu vam želimo veliko zdravja, lepih trenutkov ob revirjih, velike ribe in veselja s prijatelji. Srečno 2020!

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja