Srečno 2018!

Leto se poslavlja in z radostjo se oziramo na tedne in mesece, ki smo jih preživeli skupaj z vami ob domačih rekah in jezerih. Z veseljem ugotavljamo, da ste ribiči naš portal zelo lepo sprejeli in da ga s pridom uporabljate vsak dan, ne glede na uro. Vsak mesec vas je več, kar nas zelo veseli, hkrati pa obvezuje, da smo vedno boljši. Z veseljem prisluhnemo vašim predlogom, kritikam in pohvalam. Želimo si, da bi bili tudi v prihodnje tako odzivni kot doslej, mi pa aktualni in brezhibni, da vam lahko skupaj z ribiškimi družinami omogočimo nepozabno ribiško doživetje.

Kratek pregled leta

Preteklo leto je bilo znova zelo zanimivo. Ujeli ste veliko lepih rib, nekatere od njih si lahko ogledate v rubriki Kapitalni ulovi. Neposredno na portalu ste kupili več tisoč ribolovnih dovolilnic, med najbolj obiskane oziroma priljubljene vode pa ste uvrstili Šmartinsko jezero, jezero Vogršček, Savo (RD Radovljica), Savo 5 (RD Tržič) in Savo Dolinko (RD Jesenice).

Tudi sami nismo mirovali. Med največjimi izboljšavami, ki smo jih izdelali na portalu, moramo omeniti možnost rezervacije ribolovnega mesta (ogledate si ga lahko na primeru Šmartinskega jezera) in možnost predhodne identifikacije ribiča s številko članske izkaznice (kar pride v poštev pri preverjanju za nižjo ceno dovolilnice). Dejavni smo bili na področju drugih delčkov portala, ki na prvi pogled morda niso takoj opazni, na promociji, največ časa pa smo namenili skrbni komunikaciji z ribiškimi družinami in vami, dragi ribiči. Brez vas portal ne bi deloval, zato vam dolgujemo veliko zahvalo za zaupanje.

Na slovenskem portalu RibiskeKarte.si ste kreirali več kot 850.000 ogledov spletnih strani, ponovno pa smo presegli 50 % letno rast spletne prodaje ribolovnih dovolilnic. Vstopili smo tudi na nekoliko drugačen avstrijski trg, kar je lahko priložnost za vse, tudi za vas. Kmalu boste izvedeli več o možnostih ribolova v Avstriji, ki je blizu, ima bogate vode in velike ribe.

Ne pozabi na super outdoor darila, ki si jih lahko ogledaš v naši spletni trgovini. V znak zaupanja ti pošiljamo promocijsko kodo bozicek17, ki jo lahko uporabiš za uveljavitev – 25 % popusta v naši spletni trgovini: shop.ribiskekarte.si (vtipkaj kodo bozicek17).

V prihajajočem letu vam želimo predvsem veliko zdravja, lepih trenutkov ob vodi, velike ribe in veselja s prijatelji. Srečno 2018!

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja