Prejeli priznanje RD Bistrica Domžale

13. junija 2021 je ob ribniku Lahovče potekala podelitev priznanj RD Bistrica Domžale in redov za zasluge RZS, ki zaradi razglašene epidemije niso bili podeljeni v letu 2020. Vodstvo omenjene RD je podelilo priznanja, med drugim tudi ekipi RibiskeKarte.si za prispevek pri razvoju ribiške družine.

Prejemnikom je priznanja podelil g. Bojan Križnik, predsednik RD, priznanja RZS pa g. Igor Kloboves, podpredsednik RZS. Umetniški sliki sta v spomin na delovanje v vodstvu ribiške družine v obdobju 2015 – 2020 prejela Martin Movern, nekdanji predsednik RD, in dr. Tomaž Lavrič, njen nekdanji tajnik.

Direktor Terra Nullius, d.o.o., ki upravlja s portalom RibiskeKarte.si, g. Boštjan Lipnik, se je gostiteljem zahvalil za prejeto priznanje in izkazano skrb. Povedal je, da mu priznanje veliko pomeni, še posebno, ker so bili v RD Bistrica Domžale verjetno ena prvih RD (oziroma upravljavcev) v svetu, ki so imeli popolnoma digitalizirano poslovanje, vključno z elektronskimi letnimi ribolovnimi dovolilnicami. Kot RD, ki je v želji po digitalizaciji v ta proces vložila ogromno truda, je pomembno vplivala kot zgled tudi na druge RD in upravljavce ribolovnih revirjev pri nas. “Bistveno se mi zdi, da imate svojo vizijo in ji sledite,” je v kratki ustni zahvali ob prejemu priznanja še dodal Lipnik.

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja