Najboljši kampi v Sloveniji

Kampi za postavitev šotora, prikolice, mobilne hišice ali avtodoma so vedno bolj priljubljeni. Omogočajo sproščeno dopustnikovanje vseh ljubiteljev narave in gibanja na prostem. Kateri so najboljši večji kampi pri nas?

Kamp Adria, Ankaran

Največji kamp na slovenski obali je tudi eden najbolje ocenjenih slovenskih kampov – tudi med tujimi gosti. Ima odlično lego med Koprom in Trstom, zaradi katere se v njem ustavijo tudi turisti od bolj daleč, ki potujejo na jug. Ponuja parcele s senco tik ob morju ali bolj v notranjosti, ki so pod borovci in pinijami in prijetno dišijo po Sredozemlju. Poleg parcel za šotore in prikolice ponujajo mesta za kamperje in tudi mobilne hišice. Kamp je čist in zgledno urejen, ponuja bogate gostinske storitve, bowling, mini golf, bazen, v njegovem sklopu je hotel z boljšo restavracijo.

Kamp Klin, zgornje Posočje

Na sotočju kristalno bistre Soče in ledeno mrzle Lepene leži kamp Klin. Ljubljenec številnih obiskovalcev zgornjega Posočja ponuja mirno namestitev v šotorih, prikolicah in lesenih hiškah – zasebnih apartmajih. V njem se lahko ustavijo tudi kamperji. Poleg kampa je penzion, v katerem se lahko okrepčamo. Kamp ponuja dobro senco, njegove parcele so elektrificirane.

Kamp Šobec

Kamp ponuja prijetno alpsko izkušnjo od pomladi do pozne jeseni. Obiščejo ga številni domači in tuji gostje, ki se kopajo v naravnem bazenu ali obiščejo Savo Dolinko, ki teče mimo. Kamp je odlično ocenjen, saj je zgledno urejen. Nudi prekrasen pogled na Julijske Alpe in Karavanke ter je odlično izhodišče za pohodnike, kolesarje in druge goste, željne aktivnosti v naravi. Parcele so elektrificirane in ponujajo gosto senco.

Kamp Zlatorog, Bohinj

Srednje velik kamp v osrčju Triglavskega narodnega parka, v Ukancu tik ob Bohinjskem jezeru, je odlično izhodišče za ljubitelje pohodništva in drugih aktivnosti, ki so vezane na jezera in gore. Ponuja udobje in mir alpskih kampov, zato je priljubljen me domačimi in tujimi gosti. Ponuja odlično senco, parcele so elektrificirane.

Kamp Danica, Bohinjska Bistrica

Zadnja leta se je razrastel v pravo turistično atrakcijo širšega območja, saj ponuja čudovito izhodišče in nekaj dodatnih storitev za zahtevnejše goste. Nahaja se v gozdičku ob kristalno bistri Savi Bohinjki. Poleg prostorov za šotore in prikolice imajo urejena mesta za kamperje. Lokacija je mirna in tiha, parcele so elektrificirane.

Kje pa najraje kampirate vi? Sporočite v komentar spodaj.

Foto: Pixabay

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

One thought on “Najboljši kampi v Sloveniji

  • pri 21:37
    Permalink

    Kamp Zlatorog top! Skoraj iz šotora lahko loviš klene in ostriže

    Odgovori

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja