Kraparsko druženje ob gramoznici Krog

Vabimo vas na kraparsko druženje, ki bo potekalo od 07. 09. 2017 do 10. 09. 2017 od 17:00 ure do 11:00 ure. Kraparsko druženje se bo odvijalo na enem malo bolj znanem in drugem malo manj znanem jezeru Krog. Kraparskega druženja se bo udeležilo do 14 ekip. Prijave so mogoče do dne 04. 09. 2017 do 20:00 ure. Za vse potrebne informacije glede krapaskega druženja in prijav se lahko obrnete na vodjo kraparske sekcije RD Murska Sobota, g. Dejan Bukovec 070-870-579, in Matej Kalamar 040-758-251, oziroma preko zasebnih sporočil na Facebooku.
Pravila

Na druženju se lovi izključno z obtežilnikom na dnu, z vabo na lasu in veljajo ista pravila kot običajno za ribolov v gramoznici Krog. Šteje samo ulov krapa in amura. Žrebanje štartnih mest se opravi pred tekmovanjem v Lovskem domu (Krog). Žrebanje bo potekalo tako, da se bo najprej žrebal vrstni red žrebanja mest. Nato sledi žrebanje mest, po vrstnem redu kot je bilo izžrebano v predhodnem žrebanju. Ekipo sestavljata 2 ribiča, ki lovita vsak na 2 palici. Hrani se lahko ves čas druženja od znaka za start, do znaka za konec druženja, ponoči je hranjenje prepovedano. Vse operacije, ki jih izvaja ribič (dril ribe, krmljenje) izvajajo iz posebej označenega boksa. Vsaki ekipi je dovoljena uporaba čolna za postavitev boje in hranjenje. LOVI SE NA MET in samo do linije, ki je označena z boksom. Na druženju bodo prisotni sodniki, ki bodo tehtali ujete ribe. Podnevi se tehta vsaka riba posebej! Ponoči pa se lahko največ 3 ribe dajo v čuvarico do 10 kg, se pokliče sodnika, da opravi tehtanje! Prav tako se pokliče sodnika TAKOJ, če ribič smatra, da je teža ulovljene ribe večja od 10 kg!

Nagrade
  • 1.mesto: 7 dnevna ribolovna dovolnilnica za jezero Krog + denarna nagrada + praktična nagrada
  • 2.mesto: 4 dnevna ribolovna dovolnilnica za jezero Krog + denarna nagrada + praktična nagrada
  • 3.mesto: 3 dnevna ribolovna dovolnilnica za jezero Krog + denarna nagrada + praktična nagrada
  • Nagrada za največjo ulovljeno ribo: Vikend paket ribolovna dovolnilnica (od četrtka do nedelje)

Rezervacije je potrjena, ko je plačana polovica štartnine. Po tekmovanju bo pogostitev z hrano in pijačo v lovskem domu.

Lepo vabljeni in dober prijem!

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja