Plačaj manj, ribari več – PAKETNI NAKUPI

Na spletnem portalu ribiskekarte.si od preteklega leta potekajo posebne akcije imenovane: PAKETNI NAKUPI.

Kaj je to? 

Gre za akcijsko ceno kart, kjer je mogoče zakupiti večjo količino kart za nižjo ceno.

Kaj to pomeni?

Če se odločimo za paketni nakup kart lahko sedaj kupimo večjo količino kart po nižji ceni. Primer za akcijo: Tri karte za ceno dveh. Če je pred akcijo karta za določen revir stala 10€, sedaj ta ob paketnem nakupu 3 kart stane 2/3 cene, torej 6,67€. Če to poenostavimo, lahko rečemo, da gre za 33,3% popust.

Kam gre zakupljen paket kart po nakupu?

Celoten paketni nakup se znajde na vaš profilu, bolj natačno Moj račun (glej sliko), ki ste si ga ustvarili na portalu ribiskekarte.si.

Kdaj in kako lahko koristim zakupljene karte?

Karte lahko koristite kadarkoli v tekočem letu, v katerem poteka akcija oz. je omogočen paketni zakup. Enostavno se prijavite na portal, kliknete na svoj računu in na eni izmed kart označite zaželen datum, ki ste si ga izbrali za ribolov. Po tem aktivirate ribolovno dovolilnico katero lahko natisnete (pred izbiro datuma karte ni mogoče aktivirati oz. natisniti). Karte, ki še niso bile izkoriščene ostanejo na vašem računu.

Kdaj lahko kupim karte v paketu oz. po akcijski ceni?

Če ne želite zgrešiti akcij oz. možnosti paketnega zakupa je najboljše, da redno spremljate portal ribiskekarte.si in pa njegovo facebook stran, kjer so objavljene akcije in možnosti paketnega nakupa. Nekatere ribiške družine omogočajo paketni zakup prek celotnega leta, druge pa se običajno odločijo za akcije, ki trajajo od 14 dni pa do 1 meseca tako, da pazite, da jih ne zgrešite.

Ali so karte prenosljive?

Karte niso prenosljive, kar pomeni, da jih lahko koristi samo oseba, ki jih je kupila.

Kje lahko še kupim karte po akcijski ceni oz. v paketnem zakupu?

Nikjer. Paketni nakup oz. akcijsko ceno kart lahko dobite samo na portalu ribiskekarte.si

One thought on “Plačaj manj, ribari več – PAKETNI NAKUPI

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja