Spletni nakup dovolilnice, brez spletnega plačila? Da, kako pa?

Spletni portal RibiskeKarte.si nudi ribičem ogromno uporabnih informaciji in omogoča spletni nakup ribiških dovolilnic. Spletni nakup dovolilnic omogoča lažji in hitrejši dostop do le teh. Kot možnost plačila ribolovnih dovolilnic je voljo 5 različnih načinov: PayPal, Bankcard, NLBklik, Valu in e-Denarnica.

V kolikor nimate urejenega spletnega bančništva oz. želite dovolilnico plačati preko položnice, priporočamo, da za ta namen uporabite naš darilni bon, katerega naročite na http://www.ribiskekarte.si/nakup-darilnega-bona. Izberite elektronsko obliko bona ter pod vrednost vnesite željeni znesek in izpolnite ostale podatke.
Nato boste na email prejeli podatke za plačilo, s katerimi lahko nakazilo sprovedete na vseh poštah ali bankah, s plačilom položnice.

Ko boste to naredili in bo pri nas viden priliv, vam bomo posredovali kodo, s katero boste lahko opravili nakup dovolilnice (preko e-Denarnice). V kolikor boste kupovali večkrat, priporočamo, da kupite bon v večji vrednosti in potem ta denar koristite sproti ter tako ne potrebujete bona kupovati pred vsakim nakupom ribolovnice.

Peter Kodre

seafishingslovenia.com | Peter Kodre, zgodovinar in ljubitelj morja. Ribič od malih nog, uspešen tekmovalec in dolgoletni član slovenske reprezentance za ribolov na morju. Več let uspešno svetoval strankam obalnih ribiških trgovin. Znanje ponuja tudi v praksi, od leta 2013 s svojim čolnom spremlja ljudi na morski ribolov po slovenskem morju.

One thought on “Spletni nakup dovolilnice, brez spletnega plačila? Da, kako pa?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja