Odlično darilo za ribiča – tudi v času korone!

Si v zadregi, kaj podariti ribiču (ali sebi 😊) za novoletno darilo? V času krize zaradi korona virusa je odlično darilo vrednostni bon, ki ga lahko ribič že letos ali kdaj kasneje porabi za nakup spletne ribolovne dovolilnice.

Ali se tudi ti vedno pogosteje zalotiš, da enostavno ne veš, kaj bi podaril osebi, ki jo ceniš ali jo imaš rad? Trgovine so zaprte, pa tudi če bi bile odprte, ima ta oseba že vse. Zadnja stvar, ki jo potrebuje, je kakšna plastična ropotija, ki se ji bo morda nasmejala za nekaj minut, nato pa takoj odvrgla v smeti.

Če je obdarovanec ribič, mu podari darilni bon! Naročiš ga tukaj, vrednost bona pa je lahko poljubna in po tvojih željah in zmožnostih (5 EUR, 20 EUR, 32 EUR, 100 EUR, …). Na bonu je datum veljavnosti, znesek bona in 18-mestna koda. Ko obdarovanec prejme bon, obišče portal www.ribiskekarte.si, se prijavi v svoj profil na portalu (če ga še nima, ga hitro in brezplačno ustvari tukaj) in v rubriko eDenarnica vnese kodo z bona. Ko jo potrdi, se mu v eDenarnici pojavi vrednost, ki je napisana na bonu.

Bon je veljaven 1 leto, kar pomeni, da je eDenarnico s kodo na bonu mogoče napolniti do datuma, navedenega na bonu. POZOR: ko eDenarnico enkrat napolnimo pa je znesek v njej praktično neomejen, torej je v profilu uporabnika vse dokler ga ta ne uporabi za nakup spletne ribolovne dovolilnice.

Tudi, če ribič trenutno v svoji občini, iz katere ne sme, nima revirja, kjer bi si želel loviti, je bon uporaben, saj njegova vrednost, ko z njim enkrat napolnimo eDenarnico, ne zastara! Z zneskom polnitve lahko kupuje dovolilnice na portalu www.ribiskekarte.si kjer izbira med večino sladkovodnih revirjev pri nas (tudi med revirji Zavoda za ribištvo Slovenije) in za ribolov s čolna na našem morju.

Imaš glede bonov dodatna vprašanja? Klikni tukaj ali nam piši na info@ribiskekarte.si. Še naš predlog: naroči elektronski darilni bon, ki ga po plačilu na email naročnika pošljemo v najkrajšem možnem času. Če plačaš med tednom do 12. ure, ti bon pošljemo na tvoj email že v roku nekaj minut, zato je darilo tudi odlična rešitev za last-minute okoliščine.

Dober prijem ti želi ekipa RibiskeKarte.si 😊

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja