Neverjetnih 24 mesecev garancije na že tako odlične muharske čevlje

Dobra ribiška oprema ni poceni. Da ne bomo kupovali na slepo in tako metali denar skozi okno, je pomembno, da izberemo takšno, ki bo najbližje kar najugodnejšemu razmerju med kakovostjo in ceno. Pomemben del opreme pa je tudi garancija.

Ena boljših odločitev bo nakup muharskih čevljev Andrew. So izjemno vzdržljivi, prodajalec Fish & Fun pa ponuja tudi 24 mesecev garancije. To je jamstvo, da boste dve leti mirni in se lahko posvetite le ribolovu.

O muharskih čevljih Andrew Creek

Manj znana italijanska blagovna znamka, ki ponuja zelo veliko. Creek čevlji so izjemno vzdržljivi muharski čevlji za muharjenje v zahtevnem okolju, kjer je veliko razgibanega terena, skal in kjer moramo hoditi dlje, včasih celo plezati, in se zato zanesti na kakovostno in udobno obutev.

Ti čevlji so robustni, a kljub temu zelo udobni. Zagotavljajo maksimalno zaščito in varnost na težkem terenu. Čevlji so v celoti izdelani v Evropi. Model Creek je namenjen ribiškim vodnikom in vsem tistim ribičem, ki veliko muharijo v goratem okolju in imajo radi čevlje, ki so skoraj neuničljivi.

K super čevljem le najboljše muharske hlače

Poleg pravilne izbire kakovostnih muharskih čevljev pa so izjemnega pomena tudi hlačni škornji, ki bodo z dostopno ceno in kakovostjo zadovoljili tudi najzahtevnejšega muharja. Informacije o pravilni izbiri muharskih škornjev so ključne, da zanje ne zapravimo preveč ali smo celo razočarani nad slabo izdelavo nekaterih modelov.

Foto: Trgovina Fish & Fun

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja