December je čas obdarovanja. Podarite darilni bon!

Pravijo, da ni važno, koliko denarja zapraviš za darilo in kakšne vrednosti je. Šteje to, da ga damo iz srca in da je obdarovanec vesel. Za letošnje obdarovanje ali praznično željo ti predlagamo kar bon pri RibiskeKarte.si, saj lahko z njim ti ali tisti, ki ga bo prejel, plačujeta ribolovne dovolilnice za več kot 400 revirjev, s katerimi upravljajo v 48 ribiških družinah in dveh zvezah.

Ribiča najlepše razveseliš z ribiško opremo ali kar z ribolovom. Če ima prijatelj, kolega, partner že vse, je odlična ideja, da mu podariš DARILNI BON!  Ta je lahko kakršnekoli vrednosti, najpogosteje v višini 10, 20, 50 ali 100 EUR.

Kako lahko nekoga obdariš z bonom? Na portalu naročiš bon, ki ti ga sprintamo mi ali pa to narediš sam. Vtakneš ga v kuverto in hop pod smrečico. Obdarovanec bo vesel kot letalo, saj bo lahko bon izkoristil za nakup ribolovne dovolilnice in posledično … RIBOLOV!

Srečnež lahko izbira med več kot 400 revirji, s katerimi upravljajo v 48 ribiških družinah in dveh zvezah (Zveza ribiških družin Maribor in Zveza za športni ribolov na morju Slovenije).

Darilni bon je super darilo za ribiča!
Darilni bon je super darilo za ribiča!
Kako in kje naročiti bon?

Bon naročiš tako, da klikneš TUKAJ. Vneseš znesek bona (vrednost), njegovo obliko (ali bo papirnati ali elektronski – PDF) in podatke o plačniku. Bon izdelamo vsak delavnik med 9:00 in 13.00 takoj, ko od plačnika prejmemo potrdilo o plačilu. Pri  papirni obliki zaračunamo še dodatek v višini 3,5 EUR, nato pa ga pošljemo po pošti (računajte, da lahko traja nekaj dni, da bon prejmete na vaš naslov). Darilni bon je veljaven za nakupe ribolovnih dovolilnic na portalu RibiskeKarte.si.

Kaj je napisano na bonu?

Na bonu ni imena prejemnika, temveč 18-mestna koda. Ta koda omogoča prejemniku, da enkratno napolni eDenarnico (način plačevanja na portalu RibiskeKarte.si) v svojem profilu, ki pa ga mora najprej ustvariti. Če ribič profila na portalu, kjer lahko kupi ribolovno dovolilnico, še nima, to lahko stori tukaj. Bon je veljaven 12 mesecev od nakupa. Če ste 18-mestno kodo, ki je napisana na bonu, že vnesli v svoj profil, potem lahko bon zavržete, veljavnost kode pa je neomejena.

Kako ribič izkoristi bon?

Enostavno! V roke vzame bon in gre na www.ribiskekarte.si. V meniju zgoraj klikne na Prijava in se prijavi v svoj profil. V meniju zgoraj nato klikne na Moj račun in na levi strani v meniju na E-DENARNICA. Pomakne se navzdol in vidi rubriko Polnjenje z darilnim bonom. V okence vtipka 18-mestno kodo, pritisne gumb Unovči, in eDenarnica je napolnjena! Ostane mu le še prijetno nakupovanje in veliko užitkov v ribolovu.

Lep praznični december in dober prijem ti želi ekipa RibiskeKarte.si!

Pri oblikovanju bloga smo uporabili vire:

  • Hello Magazine

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja