Zanimiv simulator lova

Tudi med lovci in lovskimi pripravniki so vedno bolj priljubljene moderne tehnologije. V zadnjih nekaj letih poznamo zanimiv simulator lova, ki deluje na osnovi navidezne resničnosti (VR).

Praksa postane instinkt, instinkti postanejo odločitve, te pa postanejo nova realnost. S simulatorjem lova lahko preprosto trenirate streljanje v navideznih okoljih. Celoten nabor simulatorjev VR je zasnovan do potankosti, da bo vaše usposabljanje učinkovitejše, zahtevnejše in koristnejše – od simulatorjev lova in vadbe streljanja za domače in lovske šole do rokovanja z orožjem in vadbe scenarijev za policijsko in vojaško usposabljanje.

Lovski simulator je primeren za lovska druženja in domačo individualno vadbo. Je zanimiva in zabavna aktivnost, ki upošteva tudi anatomijo divjadi in izračuna kakovost strela. Izdelovalci so poskrbeli za super podrobnosti, od zvočnih učinkov do pravil obnašanja na skupnem lovu. Izbiramo lahko seveda različne vrste divjadi, medveda, srnjad, jelena, prašiče, race in tako naprej.

Paket lovski simulator stane približno 500 EUR, poleg njega pa moramo nabaviti tudi posebna VR očala, ki pa jih lahko uporabimo tudi za druge aktivnosti navidezne resničnosti.

Foto: FB spletni medij simulatorja

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja