Vabilo ribičev RD Bistrica Domžale

RD Bistrica Domžale vabi na praznovanje Dneva slovenskih ribičev. Namen dogodka je združiti ribiče, člane in ne člane ter predstaviti širši javnosti ribolov, ribiško upravljanje, ribolovne revirje, vrstni sestav rib v vodah, novosti pri tehnikah ribolova ter druge zanimivosti vodovja s katerim upravljamo v Bistriškem ribiškem okolišu.

Kdaj? Sobota, 10. junij 2017, od 9. do 15. ure

Kje? Ob Kamniški Bistrici, natančneje na zelenici ob piknik prostoru pri Turističnem društvu Radomlje (ob tenis igrišču) na Škrjančevem. Dogodek bo potekal v okviru prireditve Pohod ob reki, ki povezuje, od Domžal do Kamnika.

Namen dogodka:

  • Ribiči in ne ribiči (člani, nečlani) se lahko preizkusite v praktičnem muharjenju pod vodstvom naših izkušenih mentorjev.
  • Demonstracijska predstavitev muharjenja – 15 minut (ob: 9.15, 12. in 14. uri).
  • Prikaz vezanja umetnih muh.
  • Info pult s promocijskimi izdelki, predstavitvijo portala ribiskekarte.si drugimi zanimivostmi.
  • Hitri ribolov v lovu največje ribe za pokal Dneva slovenskih ribičev – na določeni trasi (ob 10. in ob 13. uri) za vse prijavljene muharje. Prijave so možne do zapolnitve mest na: rd.bistricadomzale@gmail.com ali na tel. št. 070-797-676. Štartnina z malico znaša 20,00 EUR.

Program:

  • 9.00 – nagovor predsednika RD Bistrica Domžale.
  • 9.15 – demonstracijska predstavitev muharjenja in izvedba programa.
  • 15.00 – Razglasitev rezultatov hitrega ribolova in podelitev pokalov ter zaključek praznovanja.

V primeru neustreznega vodostaja ali močnega dežja, se dogodek lahko prestavi na soboto, 17. 6. 2017. Ta dan bo ob registraciji v portal www.ribiskekarte.si možno kupiti eno dovolilnico s 50 % popustom. Več o dogodku preberite na https://www.rd-bistrica-domzale.si/images/banners/Dan_slovenskih_ribicev.pdf

Lepo vabljeni!

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja