Tekmovanje na največjo postrv in naslov Miss Soče

1. april predstavlja simboličen dan za začetek ribolovne sezone. V veselje ribičev organizirata RD Soča in RD Ilirska Bistrica prav posebna  srečanja s tekmovanjem v ribolovu na postrvi, kjer ste vsi vabljeni.

RD Ilirska Bistrica ob otvoritvi ribolovne sezone ribolova na salmonide na jezeru Klivnik organizira že tradicionalno tekmovanje ”Na najtežjo postrv”.

Tekmovanje v lovu na najtežjo ujeto postrv bo potekalo v dveh kategorijah (člani, mladinci). Ob koncu tekmovanja bo tako, kot vedno za vse udeležence dobro poskrbljeno z brezplačnim kosilom. Najboljši tekmovalci bodo nagrajeni s pokali in nagradami. Na podlagi kupljene dnevne ribolovne dovolilnice, ki velja tudi, kot prijavnina na tekmovanje, imajo tekmovalci pravico ribolova tudi po končanem tekmovanju (ob upoštevanju dovoljenega dnevnega ulova).

Program srečanja:

7.00 – 8.00 zbor na jezu jezera Klivnik

8:00 – 12:00 tekmovanje na najtežjo postrv

12:00 – 13:00 – tehtanje ulova, razglasitev rezultatov in podelitev nagrad

Klikni tukaj za nakup dovolilnice za jezero Klivnik.

11071155_845085262229361_3556332623854996653_n

Tekmovanje za naslov Miss Soče

RD Soča ob znamenju začetka ribolova na soško postrv in odprtja ribolova na njihovih revirjih, vabi na reko Sočo (od izliva potoka Vogršček do meje z Italijo) na druženje s tekmovanjem za naslov Miss Soče.

Tekmovanje se prične ob zori in zaključi ob 12:00 z zborom ribičev v Gostilni pri mostu, kjer bo potekalo merjenje postrvi, razglasitev rezultatov in podelitev nagrad.

Udeležba na tekmovanju in ribolov se lahko izvaja le z veljavno dovolilnico.

Klikni tukaj za nakup dovolilnice za reko Sočo (RD Soča).

 

 

Peter Kodre

seafishingslovenia.com | Peter Kodre, zgodovinar in ljubitelj morja. Ribič od malih nog, uspešen tekmovalec in dolgoletni član slovenske reprezentance za ribolov na morju. Več let uspešno svetoval strankam obalnih ribiških trgovin. Znanje ponuja tudi v praksi, od leta 2013 s svojim čolnom spremlja ljudi na morski ribolov po slovenskem morju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja