Najdi revir blizu svojega doma

Portal RibiskeKarte.si uporabiš za udoben nakup ribolovne dovolilnice, ponuja pa še marsikatero uporabno stvar. Ena od njih je podrobno iskanje revirjev po regiji, ribjih vrstah, tipu vode in vrsti ribolova. Poišči ribolovni revir blizu svojega doma!

Tudi ti meniš, da v tvoji občini ni ribolovnega revirja? Morda je temu res tako, a predlagamo ti, da za vsak slučaj preveriš tudi na našem portalu. Morda pa najdeš kak na pol pozabljen kotiček, ki ti bo omogočil malce sprostitve v teh napornih časih.

Napredno iskanje
Napredno iskanje

Možnost naprednega iskanja se nahaja na prvi strani portala neposredno pri iskalniku po revirjih. Če kliknete na gumb Napredno iskanje, ki se nahaja pod zelenim gumbom “Kupi dovolilnico”, se vam odprejo štiri dodatne možnosti za iskanje po portalu.

Po njem lahko iščete glede na vrsto ribe (denimo krap ali ščuka), regijo revirja (Podravska, Koroška, …), tip vode (stoječa, tekoča, morje) in vrsto ribolova (muharjenje, talni ribolov, …). Uporabite lahko več filtrov hkrati in tako zožate nabor ter pohitrite iskanje.

Brskanje po zemljevidu
Prebrskaj po zemljevidu

Za lažjo prostorsko predstavo lokacije revirjev ali za iskanje novih predlagamo pregled zemljevida revirjev. Zemljevid se nahaja na prvi strani portala neposredno nad iskalnikom po revirjih. Odprl se vam bo, če boste kliknili na zavihek “Najdi na zemljevidu“.

Pri pregledu zemljevida boste morda opazili, da so na voljo tudi ribolovne dovolilnice za nekatere avstrijske revirje v naši bližini. Velja jih obiskati.

Želimo ti veselo brskanje po revirjih. Vsem, ki v trenutnih razmerah ne morete na ribolov, želimo, da se to čim prej spremeni. Drugim, ki lovite, pa dober prijem!

 

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja