POSEBNA PONUDBA

Reka Drava

(Trbonjsko jezero, od državne meje z Avstrijo do HE Vuzenica)

Ribiška družina Koroška

Koroška ribiška družina upravlja na reki Dravi z dvema revirjema. Revir Drava I sega od državne meje z Avstrijo pa do HE Dravograd. Revir Drava II pa od HE Dravograd pa do HE Vuzenica. Nad HE Dravograd je tudi črneški zaliv, v katerem se obeta dober ulov krapov, ploščičev, rdečeok, podusti. Zelo dober pa je tudi lov ščuke, smuča in soma. Prav v Črneškem zalivu je bila ulovljena najtežja ščuka v Sloveniji.

Pod HE Dravograd v revirju Drava II pa so predvsem ob sotočju Meže in Drave primerna mesta za lov ploščičev, podusti in mren. Neredko pa se ujame tudi kakšna ščuka. Vrata in Gortina so primerna mesta za uspešen lov ploščičev, krapov, mren, klenov, drobiža … So pa ta tudi odlična lovna mesta za ščuko, smuča in soma. Tako je že kar nekaj »profesoric« bilo ujetih v tem delu revirja. Zelo zanimiv del revirja pa je tudi Trbonjsko jezero, v katerem se nahajajo krapi, ploščiči, podusti, drobiž, pa tudi ščuke in somi so zelo pogosti. V obeh revirjih so dovoljene vabe kot so modni, črvi, kruh, koruza in umetne vabe za lov roparic. V času varstvene dobe ščuke je prepovedano vijačenje! Prav tako je prepovedan ribolov na živo ali mrtvo ribo!


  • Možnost ribolova klen, krap, lipan, mrena, platnica, ploščič, podust, potočna postrv, rdečeoka, rdečeperka, smuč, som, sulec, šarenka, ščuka, zelenika
  • Vrsta ribolova beličarjenje, lov iz čolna, talni ribolov, vijačenje
  • Dovoljene vabe kompostni črv, koruza, kruh, umetne vabe, vabe rastlinskega izvora
  • Tip vode tekoča
Želiš spoznati skrivnosti posameznega ribolovnega revirja?

Želiš uporabiti pravo vabo, izboljšati tehnike muharjenja in upleniti ribo velikanko?

Klikni tukaj, izpolni neobvezujoče povpraševanje in naroči vodenje v nepozabno izkušnjo!

Darilni boni

NEPRECENLJIVO DARILO ZA VSAKEGA RIBIČA!
Možnost nakupa DARILNEGA BONA za preko 400 revirjev.

Klikni tukaj in preberi več