POSEBNA PONUDBA

eČuvaj


Orodje eČuvaj je namenjeno ribiškim čuvajem in drugim zainteresiranim funkcionarjem RD, ne glede na izkušnje z elektronskimi napravami ali starost uporabnika. Omogoča beleženje čuvajskega obhoda in opažanj, ki jih zazna čuvaj.

V eČuvaja beležijo kontrole, vnašajo podrobnosti, ki jih opazijo med obhodom, vse to pa ob koncu nekega obdobja enostavno izvozijo, izdelajo poročilo ali uporabijo za statistiko. eČuvaj izboljša motivacijo čuvajev, jim prihrani veliko časa, ki bi ga sicer porabili za ročno pisanje poročil, in olajša izdelavo zakonsko obveznih dokumentov.

Kako deluje?
Orodje eČuvaj se nahaja v “oblaku”. Dostop je mogoč preko spletne strani RibiskeKarte.si. Na voljo je le aktivnim in registriranim čuvajem. Vodji čuvajev prihrani vsaj nekaj ur dela mesečno, če ne celo tedensko. Čuvaji enostavno zabeležijo obhod preko telefona, za ostale podatke pa poskrbi sistem in na podlagi le-teh pripravi mesečna (za inšpektorico) ter letna poročila (za letni plan za ZZRS). Ker še vedno nekateri čuvaji ne uporabljajo pametnih telefonov, smo izdelali masko tudi za naknadni vnos preko računalnika, kjer lahko obhode vnaša vodja čuvajev ali pa čuvaj sam.

Orodje eČuvaj lahko uporabljamo kot pomoč pri pripravi poročil (naknadni vnos podatkov) ali kot napredni sistem za avtomatsko beleženje (polna funkcionalnost). Odločitev je na strani čuvaja, sistem pa je primeren za neizkušene in izkušene uporabnike hkrati.

Zakaj izbrati orodje eČuvaj?
Ker je uporabno, prihrani čas in izboljša motivacijo čuvajev. Je tudi cenovno dostopno in popolnoma v skladu z zakonodajo.

Nekatere funkcionalnosti
Začetek obhoda: ribiški čuvaj na začetku izbere revir ter s tem shrani čas pričetka obhoda in aktivira vse možnosti, ki so na voljo. Sistem je zasnovan tako, da omogoča zaznamek na celotni revir ali na posamezno kontrolo. V primeru težav na celotnem revirju čuvaj enostavno izberete možnost "Je revir za prijavo?" in sistem mu ponudi izbiro zaznamka ter opisno polje.

Kontrola: v primeru kontrole ribiča se s klikom na možnost "Nova kontrola" prikažejo vnosna oziroma izbirna polja za beleženje opravljene kontrole. Po končani kontroli sistem samodejno prikaže seznam opravljenih kontrol z vnešenimi parametri, ki so na razpolagu ribiškemu čuvaju ter vodji in pripravljeni za nadaljno uporabo.

Sistem beleži natančno GPS lokacijo opravljene kontrole, po končanem obhodu pa čuvaj vnese v posebno polje tudi informacijo o opravljenih prevoženih kilometrih.

Darilni boni

NEPRECENLJIVO DARILO ZA VSAKEGA RIBIČA!
Možnost nakupa DARILNEGA BONA za preko 400 revirjev.

Klikni tukaj in preberi več