POSEBNA PONUDBA

Za ribiške družine


Če bi vnaprej vedeli, da bo ta spletna stran odločilno vplivala na boljšo prodajo vaših ribolovnih dovolilnic in prepoznavnost vaše ribiške družine, bi brali naprej?

 

Ker reference štejejo!

Ker smo mnenja, da se dobra beseda širi sama, smo na naslovu www.ribiskekarte.si/reference za vas pripravili nekaj besed, kaj si o nas misljo že priključene družine. Kliknite tukaj in preberite več...

 

Ali ste vedeli?

… da si več kot 50 % turistov ribičev želi nakup ribiških kart preko spleta?
… da se lahko znebite stroška kart in olajšate nadzor nad prodajo?

Tudi vi lahko ribiške karte odslej prodajate preko spleta!

Za slovenske ribiške družine in vse ribiče smo razvili edinstven informacijski sistem za spletno prodajo ribolovnih dovolilnic. Bistvo projekta Ribiskekarte.si je storitev, preko katere lahko tuji in domači ribiči v nekaj klikih kupijo ribiško karto za poljuben revir (24 ur/dan, 7 dni v tednu).

Ribiskekarte.si vam poleg NON - STOP prodaje ribolovnih dovolilnic zagotavlja tudi številne druge prednosti ter olajša prodajo in omogoča večji nadzor.


Ključne prednosti spletnega servisa Ribiskekarte.si:

 • Nakup dovolilnice v nekaj klikih
 • 24 ur/dan prodaja dovolilnic
 • Brez stroškov tiskanja kart
 • 100% zanesljiv sistem brez možnosti poneverjanja
 • Olajšano delo za čuvaje in pregled nad delom čuvajev
 • Enostavno preverjanje veljavnosti dovolilnic (SMS, QR koda, ...)
 • Aktualne informacije o ribolovnih revirjih (vodostaji, prodane karte, ...)
 • Predstavitev ribiške družine in revirjev
 • Prepletenost z družabnimi omrežji (Facebook, Instagram, Twitter)
 • Večjezičen nakup - prijazno turistom (jeziki izbrani glede na odstotek tujih ribičev v Sloveniji)
 • Promocija in oglaševanje v tujini
 • ...

Za uporabo naprednega spletnega servisa Ribiskekarte.si ne računamo nobenih fiksnih plačil, saj naše poslovanje temelji na enakem modelu, kot ste ga že vajeni s prodajnimi mesti - provizija, v katero so vključeni vsi stroški e-poslovanja (provizije bank), uporabe aplikacije, predstavitev vaše družine in vaših revirjev, spletno gostovanje na VPS strežnikih, nadgradnje, tehnično pomoč, SMS preverjanje veljavnosti ribiških kart, oglaševanje doma in v tujini in še bi lahko naštevali.

“S prepletanjem znanja na področju ribolova, gospodarjenja in sodobnih tehnologij, smo razvili vrhunsko storitev / inovacijo, ki vzbuja pozitivne odzive v ribiških krogih.”

Zakaj se odločiti za sistem Ribiskekarte.si?

 • Ker so Ribiskekarte.si prilagojene potrebam ribiških družin
 • Ker je za ribiške družine brezplačen
 • Ker omogoča enostaven pregled nad prodajo ribiških kart
 • Ker je 100% zanesljiv - poneverba kart ni mogoča
 • Ker boste deležni brezplačne promocije v tujini in doma
 • Ker boste lahko nadzorovali tudi vaše čuvaje
 • Ker bodo lahko turisti nakupovali v maternem jeziku
 • Ker ga ribiči že nestrpno pričakujejo

Spletni servis je in bo ostal specializiran samo za področje ribiških kart ter je naklonjen potrebam ribiških družin. Celotna aplikacija se bo v prihodnje razvijala izključno v smer, ki bo zanimiva ribiškim družinam, torej vam. Tako lahko denimo v prihodnje pričakujete možnosti vodenja celotnih statistik vaših prodanih kart (tudi letnih), saj venomer spremljamo in izpolnjujemo zakonske zahteve na vašem področju, ki stremijo k vedno višjemu in bolj specifičnem nadzoru.

Razvoj je potekal na podlagi trenutnih in prihodnjih potreb, saj smo pri snovanju tesno sodelovali z ljudmi, ki se poklicno in profesionalno ukvarjajo z ribištvom. Drug pomemben dejavnik, katerega ne smemo spregledati je ta, da je uporabniška izkušnja v celoti prilagojena vašemu področju.

Druge storitve, ki smo jih razvili posebej za ribiške družine

Glede na specifične potrebe ribiških družin smo razvili sistem za beleženje kontrol ribiškočuvajske službe, t.i. eČuvaj. Gre za moderno in uporabno orodje za beleženje čuvajskega obhoda in izsledkov, ki jih pooblaščena uradna oseba med tem opazi. Orodje eČuvaj se nahaja v oblaku. Dostop je možen preko spletne strani www.ribiskekarte.si. Na voljo je le aktivnim in registriranim čuvajem. Uporaba eČuvaja občutno izboljša transparentnost poslovanja ribiških čuvajev in poenostavi izdelavo poročil in statistik.

Za fizična prodajna mesta smo razvili eBlagajno. Pri njenem oblikovanju smo upoštevali potrebe in zahteve ribiških družin pa tudi osebja (gostinskih) lokalov oziroma drugih prodajnih mest. V enotni storitvi smo združili načine za hitro in učinkovito prodajo ribolovne dovolilnice z le nekaj kliki, ki zagotavlja popolno transparentnost pri prodaji. Storitev eBlagajna lahko uporabljajo na vsakem registriranem prodajnem mestu, ki ima internetno povezavo, računalnik in tiskalnik za črno-belo tiskanje.

V sodelovanju z RD Bistrica Domžale smo kot prvi v Sloveniji razvili elektronsko ribolovno dovolilnico (eLRD) za člane RD. Ribiči jo že uporabljajo za ribolov in vanjo vpisujejo datume. Z eLRD, ki je varna, pregledna in enostavna za uporabo, pridobijo vsi, ribiči in upravljavec vode. Izpostavili smo nekaj prednosti uporabe elektronske dovolilnice za obe skupini uporabnikov (kliknite tukaj).

Za dodatna vprašanja glede sistemov eČuvaj, eBlagajna in eLRD nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo odgovorili in pripravili informativno ponudbo.

Ste član ribiške družine in vas zanima, kako doseči več domačih in tujih ribičev preko spletne prodaje na Ribiskekarte.si?

Z veseljem se neobvezujoče oglasimo pri vas, kjer bi vam v celoti predstavili sistem ter prednosti, ki jih lahko projekt Ribiskekarte.si prinese vaši ribiški družini. Stopite v stik z nami še danes, garantiramo vam najugodnejše pogoje in korektno ter profesionalno sodelovanje z ekipo z večletnimi izkušnjami pri spletni prodaji in marketingu.

Pišite nam.

Darilni boni

NEPRECENLJIVO DARILO ZA VSAKEGA RIBIČA!
Možnost nakupa DARILNEGA BONA za preko 400 revirjev.

Klikni tukaj in preberi več