POSEBNA PONUDBA

Darilni boni


Kaj je darilni bon?

Z darilnim bonom Ribiških kart lahko plačate katerokoli ribolovno dovolilnico, ki je na voljo za nakup na www.ribiskekarte.si.

Kako kupim darilni bon?

Nakup darilnega bona je enostaven. Kliknite tukaj in izpolnite spletni obrazec ali pa nam pišite na info@ribiskekarte.si.

Kako unovčim darilni bon?

Bona lahko unovči vsak registriran uporabnik portala www.ribiskekarte.si. Po prijavi v portal izberete iz zgornjega menija opcijo Moj profil ter nato na podstrani profila v levem meniju izberete E-denarnica. Po kliku na izbiro se vam bo prikazalo vnosno polje za unikatno kodo, ki je izpisana na vašem bonu. Vnesete kodo ter vnos potrdite s klikom na gumb Unovči. Po uspešni polnitvi, se vam bo stanje v vaši e-denarnici povišalo za vrednost bona. V primeru kakršnih koli težav ali dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na podpora@ribiskekarte.si.

Kakšni tipi bonov obstajajo?

Na voljo za nakup imate bon v elektronski obliki.

Kakšni so stroški nakupa darilnega bona?

Pri nakupu bona v elektronski obliki dodatnih stroškov ni, kot le dejanska vrednost bona.

Za kakšne vrednosti je možno kupiti darilni bon?

Lahko si izberete poljubno vrednost večkratnika števila 5. Npr: bon v vrednosti 10€, 15€, 20€,..., 45€,......., 195€,... itn... Najnižja možna vrednost nakupa bona je v višini 10 EUR. Najvišja vrednost ni določena.

Za kaj lahko koristim darilni bon?

Z darilnim bonom Ribiških kart lahko plačate katerokoli ribolovno dovolilnico, ki je na voljo za nakup na www.ribiskekarte.si.

Preberite tudi Pogoje poslovanja z darilnimi boni.