Aktualne novosti v svetu ribolova, lova in zelenega turizma

Od 12. do 14. aprila 2019 ste vabljeni na 11. mednarodni sejem RIBIŠTVA in LOVSTVA. V Gornji Radgoni bo novosti in zanimivosti iz sveta ribolova in lova predstavilo 160 razstavljavcev iz 12 držav. Pričakuje vas tudi dogajanje sejma NATURO.

Kaj lahko pričakujemo s področja ribolova?

Obiskovalci bodo lahko izbirali med pestro ponudbo opreme za ribištvo in aktivnosti v naravi. Proizvajalci in zastopniki bodo ponujali oblačila, specializirano obutev in pokrivala. V sklopu sejma ribištva bodo razstavljavci ponujali ribiške palice, vrvice, vabe, mreže, oblačila ter drugo opremo za sladkovodni in morski ribolov. Na ogled bodo terenska ter vozila z nizkimi emisijami uveljavljenih blagovnih znamk.

Med opremo za prosti čas in dejavnosti na prostem bodo vabili nahrbtniki, jakne, brezrokavniki, majice in puloverji, noži, orodje, svetilke, pokrivala, multifunkcijski šali, taktična oprema, šotorska krila, spalne vreče, izdelki za nego usnja, celo testi na borelio in boreliozo za domačo uporabo. Več informacij o sejmu najdete TUKAJ.

Sejem je odprt od petka, 12. aprila 2019, do nedelje, 14. aprila 2019 od 9:00 do 18:00. PARKIRNINE NI!

Kaj lahko pričakujemo s področja lova?

Videli in kupili bomo lahko lovsko orožje, puške in pištole najboljših blagovnih znamk, lovsko in športno strelivo, brezdimni smodnik, unikatne nože in druge kose orožja.

Na voljo bodo vrhunski izdelki s področja lovske in športne optike, nočne in digitalne nočne optike, termalne optike, daljnogledi, strelni daljnogledi, dvogledi, spektivi, daljinomeri, rdeče pike, laserski ojačevalci in drugi optični pripomočki. Na voljo bo oprema za kinologijo, vključno s prehrano in veterinarskimi sredstvi. Vabili bodo rokodelski, unikatni izdelki iz roževine in lesa ter darilni program. Več informacij o sejmu najdete TUKAJ.

Cenik vstopnic in odpiralni čas

Sejem je odprt od petka, 12. aprila 2019, do nedelje, 14. aprila 2019 od 9:00 do 18:00. PARKIRNINE NI!

  • Odrasli: 5 EUR
  • Učenci, dijaki, študenti: 2,5 EUR
  • Odrasli, skupina nad 20 oseb, upokojenci, lovci, ribiči, planinci (s člansko izkaznico): 4 EUR
  • Mladina, skupina nad 20 oseb: 2 EUR

Vzporedno se bo v Gornji Radgoni odvijal sejem NATURO, 5. mednarodni sejem zelenega turizma in bivanja. Ta vabi v naravo s predstavitvami ponudbe turističnih društev, občin, lokalnih ponudnikov, pridelovalcev, predelovalcev, vinarjev in turističnih kmetij. Posebej pestro predstavitev pripravljajo Pomurske občine, ki jih združuje skupen projekt »Visit Pomurje«. Ob rednih dogodkih napovedujejo tudi naravno tržnico NATURO, ki bo zagotovo vredna obiska. Več informacij o sejmu najdete TUKAJ.

Organizatorji obljubljajo, da bo celotno sejemsko dogajanje strokovno, poučno, zabavno in tekmovalno. Ogledali si boste lahko razstavo starodobnikov ali se udeležili brezplačne delavnice. Poleg podjetij, opreme in možnosti za aktivnosti v naravi se bodo predstavili lovski rogisti, pevski zbori, svojo ponudbo pa bodo pokazale tudi stanovske organizacije omenjenih področij. Napovednik sejma si v obliki video lahko ogledate TUKAJ.

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja