POSEBNA PONUDBA
TE DOVOLILNICE NI POTREBNO TISKATI!
Po opravljenem nakupu si lahko dovolilnico v PDF obliki prenesete na vašo napravo. V primeru uplena se TAKOJ prijavite v profil in sproti vpišite uplen v sistem s pomočjo vašega pametnega telefona.

opozorila

OPOZORILO! Ribolov s to dovolilnico od 01. 11. 2023 do 31. 03. 2024 ni dovoljen
Zasedenost revirja (dnevne kvote dovolilnic se lahko kadarkoli spremenijo glede na vremenske razmere ali omejitve upravljavca revirja):
25. 02.
0/∞
26. 02.
0/∞
27. 02.
0/∞
28. 02.
0/∞
29. 02.
0/∞
01. 03.
0/∞
02. 03.
0/∞
03. 03.
0/∞
04. 03.
0/∞
05. 03.
0/∞
06. 03.
0/∞
07. 03.
0/∞
08. 03.
0/∞
09. 03.
0/∞
10. 03.
0/∞
11. 03.
0/∞
12. 03.
0/∞
13. 03.
0/∞
14. 03.
0/∞
15. 03.
0/∞
16. 03.
0/∞
17. 03.
0/∞
18. 03.
0/∞
19. 03.
0/∞
20. 03.
0/∞
21. 03.
0/∞
22. 03.
0/∞
23. 03.
0/∞

Si vedel?

Menek sodi v skupino sladkovodnih trsk. Je izjemno okusen, a redek. Ribiči ga lovijo v zgodnjih jutranjih ali poznih večernih urah.

Kupi dovolilnico

Karta velja za



Tip dovolilnice

Cena

  • Možnost ribolova (minimalna dolžina, lovni čas) šarenka (/, 01. 04. - 31. 10. ), soška postrv ( 60cm, 01. 04. - 30. 09. ), lipan (/, 01. 06. - 31. 10. )
  • Dovoljene vabe umetna muha
  • Vrsta ribolova muharjenje
  • Dovoljen uplen: (Upoštevajte min. dolžino in lovno dobo! Po doseženem uplenu zaključite z ribolovom!) 3 salmonidi, od katerih je lahko samo 1 soška postrv. Uplen lipana ni dovoljen! Dovoljen je uplen le enega salmonida nad 50 cm! PO DOSEŽENEM UPLENU RIBOLOV NI DOVOLJEN!

  • Omejitve
    Dovoljeno: muharjenje z 1 palico in 1 umetno muho na trnku enojčku brez zalusti (ali s stisnjeno zalustjo). Pri izvajanju ribolova mora imeti ribič obvezno pri sebi pribor za odpenjanje rib (pean, klešče).

  • Ribolovno območje
    Soča od mostu na cesti za vas Vas na Skali do mostu v vasi Čezsoča


  • Dovoljen čas ribolova Od zore do mraka
  • Prodajalec Zavod za ribištvo Slovenije
Kupi dovolilnico

Darilni boni

NEPRECENLJIVO DARILO ZA VSAKEGA RIBIČA!
Možnost nakupa DARILNEGA BONA za preko 400 revirjev.

Klikni tukaj in preberi več