POSEBNA PONUDBA

Ribiške novice


Uporabnike portala RibiskeKarte.si obveščamo o ribiških novicah preko portala ter e-pošte. Obveščanje se nanaša na novosti pri ribolovu in v ribolovnih revirjih, posebne ponudbe (vključno znižane cene ribolovnih dovolilnic) in vsebine, povezane z varovanjem rib in okolja. E-novice pripravljamo v celoti v uredništvu podjetja Terra Nullius, d.o.o.

Novice, ki jih v e-poštni predal pošiljamo tistim obiskovalcem, ki soglašajo s prejemanjem e-novic, so sestavljene iz bloga (primer), kapitalnih ulovov, sprememb ribolovnih režimov, novih ribiških družin, ki so se pridružile prodaji dovolilnic na portalu, posebnih ponudb oglaševalcev na portalu in drugih zadev, povezanih s športnim ribolovom. E-novice pošiljamo dvakrat mesečno, izjemoma tudi pogosteje, če to narekujejo spremembe ali časovno omejene ponudbe, ki so zanimive za ribiče. V okviru e-novic pošiljamo tudi posebne ponudbe ribiških družin, ki nudijo ribolov po promocijskih cenah (primer). Ta e-poštna sporočila se ne izključujejo z dvotedenskim obsežnejšim mailingom.

Primer e-novic:

Zgornji del e-novic z blogom (klikni za predogled)

Spodnji del e-novic s ponudbo za ribiče (klikni za predogled)

Posebna e-novica o ponudbi ribiške družine (klikni za predogled)


Primer celotne e-novice si lahko pogledaš tukaj. Pri pripravi e-novic sledimo načelom relevantnosti, zanimivosti in aktualnosti. Od prejemanja e-novic se je mogoče kadarkoli odjaviti.

Podatek o tvojem elektronskem naslovu ne bo posredovan tretjim osebam.

Uporabnik ima kadarkoli pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja, omejitve uporabe in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj. Pri tem veljajo naslednje omejitve: v primeru suma kaznivega dejanja ali neupravičene uporabe osebnih podatkov tretjih oseb bo upravljalec podatke hranil, dokler bo to potrebno zaradi teka uradnih postopkov. Če vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris osebnih podatkov niso mogoči z uporabo funkcij ali storitev, do katerih je mogoče dostopati na podlagi prijave na spletni portal z registracijskim profilom, lahko navedeno uporabnik zahteva po elektronski pošti na naslovu info@ribiskekarte.si. Zahtevane informacije bo upravljalec posredoval izključno v elektronski obliki. Upravljalec ni dolžan ugoditi zahtevi za vpogled, prepis ali kopiranje osebnih podatkov, če je ta podana manj kot tri mesece po zadnji zahtevi, ki ji je upravljalec ugodil, pa za ponovno zahtevo v tako kratkem roku ni razumnih razlogov. Upravljalec lahko od uporabnika zahteva dokaz istovetnosti in v primeru, da ta primernega dokaza ne predloži, njegovo prošnjo zavrne.

Upravljalec osebnih podatkov v smislu Zakona o varstvu osebnih podatkov je upravljalec spletnega portala, to je družba TERRA NULLIUS, skupina za spletno kreativnost, d. o. o. (skrajšana firma: Terra Nullius, d. o. o.), Bobovo pri Ponikvi 9, 3232 Ponikva, matična št. 6160930000, ID za DDV SI83578986, vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod vložno št. 2012/19516 z osnovnim kapitalom 7.500,00 EUR.

Darilni boni

NEPRECENLJIVO DARILO ZA VSAKEGA RIBIČA!
Možnost nakupa DARILNEGA BONA za preko 400 revirjev.

Klikni tukaj in preberi več