POSEBNA PONUDBA
TE DOVOLILNICE NI POTREBNO TISKATI!
Po opravljenem nakupu si lahko dovolilnico v PDF obliki prenesete na vašo napravo. V primeru uplena se TAKOJ prijavite v profil in sproti vpišite uplen v sistem s pomočjo vašega pametnega telefona.

opozorila

Zasedenost revirja (dnevne kvote dovolilnic se lahko kadarkoli spremenijo glede na vremenske razmere ali omejitve upravljavca revirja):
25. 07.
0/∞
26. 07.
0/∞
27. 07.
0/∞
28. 07.
0/∞
29. 07.
0/∞
30. 07.
0/∞
31. 07.
0/∞
01. 08.
0/∞
02. 08.
0/∞
03. 08.
0/∞
04. 08.
0/∞
05. 08.
0/∞
06. 08.
0/∞
07. 08.
0/∞
08. 08.
0/∞
09. 08.
0/∞
10. 08.
0/∞
11. 08.
0/∞
12. 08.
0/∞
13. 08.
0/∞
14. 08.
0/∞
15. 08.
0/∞
16. 08.
0/∞
17. 08.
0/∞
18. 08.
0/∞
19. 08.
0/∞
20. 08.
0/∞
21. 08.
0/∞

Si vedel?

Med najpogostejše tujerodne sladkovodne ribje vrste uvrščamo v Sloveniji šarenko, amurja, tolstolobika, ameriškega somiča in sončnega ostriža.

Kupi dovolilnico

Karta velja za



Tip dovolilnice

Cena

  • Možnost ribolova (minimalna dolžina, lovni čas) zelenika (/, 01. 07. - 31. 03. ), rdečeperka (/, 01. 07. - 31. 03. ), rdečeoka (/, 01. 07. - 31. 03. ), podust ( 35cm, 01. 06. - 29. 02. ), ostriž (/, 01. 06. - 29. 02. ), krap (/), klen ( 30cm, 01. 07. - 30. 04. )
  • Dovoljene vabe beličarske vabe, umetna muha, umetne vabe, vabe rastlinskega izvora, vabe živalskega izvora
  • Vrsta ribolova beličarjenje, muharjenje, talni ribolov, vijačenje
  • Dovoljen uplen: (Upoštevajte min. dolžino in lovno dobo! Po doseženem uplenu zaključite z ribolovom!) 1 krap do 5kg ali 1 amur ali 1 linj ali 5 belih rib ali 2,5kg ribjega drobiža.

  • Omejitve
    Ribolov dovoljen z eno ribiško palico.

  • Ribolovno območje
    Od mostu na regionalni cesti Slovenska Bistrica - Oplotnica do izliva.


  • Dovoljen čas ribolova Od zore do mraka. Zora nastopi eno uro pred sončnim vzhodom, mrak pa nastopi eno uro po zahodu sonca.
  • Prodajalec Ribiška družina Slovenska Bistrica
Kupi dovolilnico

Darilni boni

NEPRECENLJIVO DARILO ZA VSAKEGA RIBIČA!
Možnost nakupa DARILNEGA BONA za preko 400 revirjev.

Klikni tukaj in preberi več