POSEBNA PONUDBA
TE DOVOLILNICE NI POTREBNO TISKATI!
Po opravljenem nakupu si lahko dovolilnico v PDF obliki prenesete na vašo napravo.

opozorila

POZOR! PRED PRIČETKOM ribolova OBVEZNO RAZKUŽITI vso ribolovno opremo, ki je v stiku z vodo oz. ribo ter se vpisati na vpisni list! Točka za razkuževanje in vpisni list sta dostopna 24/7 pred ribiško kočo na ribniku.
Člani RD S. Bistrica pri ribolovu obvezno imeti s seboj člansko izkaznico. Na ribniku Gaj-Pragersko in ribniku Bana velja režim ujemi in spusti. Na ribniku Bana je obvezna uporaba blazine za ribe in velika podmetalka.
Zasedenost revirja (dnevne kvote dovolilnic se lahko kadarkoli spremenijo glede na vremenske razmere ali omejitve upravljavca revirja):
27. 07.
3/∞
28. 07.
1/∞
29. 07.
0/∞
30. 07.
0/∞
31. 07.
0/∞
01. 08.
0/∞
02. 08.
0/∞
03. 08.
0/∞
04. 08.
0/∞
05. 08.
0/∞
06. 08.
0/∞
07. 08.
0/∞
08. 08.
0/∞
09. 08.
0/∞
10. 08.
0/∞
11. 08.
0/∞
12. 08.
0/∞
13. 08.
0/∞
14. 08.
0/∞
15. 08.
0/∞
16. 08.
0/∞
17. 08.
0/∞
18. 08.
0/∞
19. 08.
0/∞
20. 08.
0/∞
21. 08.
0/∞
22. 08.
0/∞
23. 08.
0/∞

Si vedel?

V Sloveniji delimo tekoče vode glede na alpski, predalpski, panonski in kraški značaj.

Kupi dovolilnico

Karta velja za



Tip dovolilnice

Cena

  • Možnost ribolova rdečeperka , rdečeoka , ploščič , krap , koreselj , babuška , amur , ameriški somič
  • Dovoljene vabe umetne vabe, vabe rastlinskega izvora, vabe živalskega izvora
  • Vrsta ribolova beličarjenje
  • Dovoljen uplen: samo ujemi in spusti

  • Omejitve
    Ribolov je dovoljen z 1 palico z 1 trnkom brez zalusti v navezi. Pred pričetkom ribolova obvezno razkužiti podmetalko v razkužilnem sodu, ki se nahaja ob ribiškem domu.

  • Ribolovno območje
    Samo po celotni površini ribnika Tekmovalna trasa 1 (ribnik 5)


  • Dovoljen čas ribolova Od zore do mraka. Zora nastopi eno uro pred sončnim vzhodom, mrak pa nastopi eno uro po zahodu sonca.
  • Prodajalec Ribiška družina Slovenska Bistrica
Kupi dovolilnico

Darilni boni

NEPRECENLJIVO DARILO ZA VSAKEGA RIBIČA!
Možnost nakupa DARILNEGA BONA za preko 400 revirjev.

Klikni tukaj in preberi več