POSEBNA PONUDBA
TE DOVOLILNICE NI POTREBNO TISKATI!
Po opravljenem nakupu si lahko dovolilnico v PDF obliki prenesete na vašo napravo.

opozorila

Člani RD Slovenska Bistrica pri ribolovu obvezno imeti s seboj veljavno člansko izkaznico.
Zasedenost revirja (dnevne kvote dovolilnic se lahko kadarkoli spremenijo glede na vremenske razmere ali omejitve upravljavca revirja):
18. 06.
2/∞
19. 06.
0/∞
20. 06.
0/∞
21. 06.
0/∞
22. 06.
0/∞
23. 06.
0/∞
24. 06.
0/∞
25. 06.
0/∞
26. 06.
0/∞
27. 06.
0/∞
28. 06.
0/∞
29. 06.
0/∞
30. 06.
0/∞
01. 07.
0/∞
02. 07.
0/∞
03. 07.
0/∞
04. 07.
0/∞
05. 07.
0/∞
06. 07.
0/∞
07. 07.
0/∞
08. 07.
0/∞
09. 07.
0/∞
10. 07.
0/∞
11. 07.
0/∞
12. 07.
0/∞
13. 07.
0/∞
14. 07.
0/∞
15. 07.
0/∞

Si vedel?

Ribe so na stopnjo kisika v vodi in njeno temperaturo različno občutljive. Med bolj občutljive sodijo postrvi (salmonidi), med manj pa krapovci (ciprinidi).

Ujemi in spusti

Ribnik Jernejček

Kupi dovolilnico

Karta velja za



Tip dovolilnice

Cena

  • Možnost ribolova zelenika , tolstolobik , rdečeperka , rdečeoka , ploščič , krap , babuška , amur
  • Dovoljene vabe beličarske vabe, vabe rastlinskega izvora, vabe živalskega izvora
  • Vrsta ribolova beličarjenje, talni ribolov
  • Dovoljen uplen: samo ujemi in spusti

  • Omejitve
    Uporaba mreže čuvarice ni dovoljena. Obvezna uporaba trnka brez zalusti ali s stisnjeno zalustjo. Prepovedano fotografiranje z ribo stoje. Priporočena uporaba blazine ali banjice (cradle). Z ribo je potrebno ravnati previdno in jo po ulovu ter fotografiranju čimprej vrniti nazaj v vodo.

  • Ribolovno območje
    Po celotni površini ribnika, razen v drstišču (označeno s tablo)


  • Dovoljen čas ribolova Od zore do mraka. Zora nastopi eno uro pred sončnim vzhodom, mrak pa nastopi eno uro po zahodu sonca. V ponedeljkih in torkih je ribnik zaprt, razen ob praznikih. Ribnik se okvirno zapre 18. oktobra.
  • Prodajalec Ribiška družina Slovenska Bistrica
Kupi dovolilnico

Darilni boni

NEPRECENLJIVO DARILO ZA VSAKEGA RIBIČA!
Možnost nakupa DARILNEGA BONA za preko 400 revirjev.

Klikni tukaj in preberi več