POSEBNA PONUDBA
TE DOVOLILNICE NI POTREBNO TISKATI!
Po opravljenem nakupu si lahko dovolilnico v PDF obliki prenesete na vašo napravo. V primeru uplena se TAKOJ prijavite v profil in sproti vpišite uplen v sistem s pomočjo vašega pametnega telefona.

opozorila

Člani RD Radgona in RD Ruše pri ribolovu obvezno imeti s seboj veljavno člansko izkaznico.
Zasedenost revirja (dnevne kvote dovolilnic se lahko kadarkoli spremenijo glede na vremenske razmere ali omejitve upravljavca revirja):
14. 07.
0/∞
15. 07.
0/∞
16. 07.
0/∞
17. 07.
0/∞
18. 07.
0/∞
19. 07.
0/∞
20. 07.
0/∞
21. 07.
0/∞
22. 07.
0/∞
23. 07.
0/∞
24. 07.
0/∞
25. 07.
0/∞
26. 07.
0/∞
27. 07.
0/∞
28. 07.
0/∞
29. 07.
0/∞
30. 07.
0/∞
31. 07.
0/∞
01. 08.
0/∞
02. 08.
0/∞
03. 08.
0/∞
04. 08.
0/∞
05. 08.
0/∞
06. 08.
0/∞
07. 08.
0/∞
08. 08.
0/∞
09. 08.
0/∞
10. 08.
0/∞

Si vedel?

V preteklosti so ribiči večinoma muharili le s t.i. mokrimi muhami, saj so bili trnki izredno nerodni in težki. Šele z razvojem tehnologije obdelave kovin so se pojavili tanjši in vzdržljivejši trnki, ki so primerni za izdelavo suhih muh in ribolov z njimi.

Ciprinidi (nočna)

Gramoznica Som II (142)

Kupi dovolilnico

Karta velja za



Tip dovolilnice

Cena

  • Možnost ribolova (minimalna dolžina, lovni čas) rdečeperka (/, 01. 07. - 31. 03. ), rdečeoka (/, 01. 07. - 31. 03. ), linj ( 30cm, 01. 07. - 30. 04. ), krap ( 30cm), koreselj (/, 01. 07. - 30. 04. ), amur (/), ameriški somič (/)
  • Dovoljene vabe vabe rastlinskega izvora, vabe živalskega izvora
  • Vrsta ribolova beličarjenje, talni ribolov
  • Dovoljen uplen: (Upoštevajte min. dolžino in lovno dobo! Po doseženem uplenu zaključite z ribolovom!) 1x krap ali 2x linj ali 5 belih rib (podust, ploščič, mrena, klen) ali 3 kg drobiža

  • Omejitve
    Dovoljen ribolov na dve palici

  • Ribolovno območje
    Po celotni gramoznici


  • Dovoljen čas ribolova Od mraka do zore
  • Prodajalec Ribiška družina Radgona
Kupi dovolilnico

Darilni boni

NEPRECENLJIVO DARILO ZA VSAKEGA RIBIČA!
Možnost nakupa DARILNEGA BONA za preko 400 revirjev.

Klikni tukaj in preberi več