POSEBNA PONUDBA
TE DOVOLILNICE NI POTREBNO TISKATI!
Po opravljenem nakupu si lahko dovolilnico v PDF obliki prenesete na vašo napravo. V primeru uplena se TAKOJ prijavite v profil in sproti vpišite uplen v sistem s pomočjo vašega pametnega telefona.

opozorila

Ribič preneha z ribolovom, ko upleni ribo, težjo od 5 kg!
Zasedenost revirja (dnevne kvote dovolilnic se lahko kadarkoli spremenijo glede na vremenske razmere ali omejitve upravljavca revirja):
03. 08.
0/∞
04. 08.
0/∞
05. 08.
0/∞
06. 08.
0/∞
07. 08.
0/∞
08. 08.
0/∞
09. 08.
0/∞
10. 08.
0/∞
11. 08.
0/∞
12. 08.
0/∞
13. 08.
0/∞
14. 08.
0/∞
15. 08.
0/∞
16. 08.
0/∞
17. 08.
0/∞
18. 08.
0/∞
19. 08.
0/∞
20. 08.
0/∞
21. 08.
0/∞
22. 08.
0/∞
23. 08.
0/∞
24. 08.
0/∞
25. 08.
0/∞
26. 08.
0/∞
27. 08.
0/∞
28. 08.
0/∞
29. 08.
0/∞
30. 08.
0/∞

Si vedel?

Eden od pionirjev umetne vzreje sladkovodnih rib pri nas je bil prof. Ivan Franke, sicer slikar.

Ciprinidi

Nanoščica II. A

Kupi dovolilnico

Karta velja za



Tip dovolilnice

Cena

  • Možnost ribolova (minimalna dolžina, lovni čas) šarenka ( 26cm , 01. 03. - 30. 11. ) , podust ( 35cm , 01. 06. - 29. 02. ) , krap ( 30cm ) , klen ( 30cm , 01. 07. - 30. 04. )
  • Dovoljene vabe bojli, koruza, kruh, sadje, sir, umetne vabe, vabe rastlinskega izvora
  • Vrsta ribolova beličarjenje, talni ribolov
  • Dovoljen uplen (POZOR: upoštevati je potrebno minimalno dolžino ter lovno obdobje za posamezno vrsto!) 3x klen ali 3x podust ali 3x šarenka ali 2x krap. Dovoljen uplen le 1 ribe nad 5kg!

  • Omejitve
    Ribolov je dovoljen z 1 palico, na kateri je le 1 naveza z 1 vabo. Obvezno: pisalo, pribor za odpenjanje, merilo, osebni dokument. Prepovedano: mreža za shranjevanje rib, uporaba kostnih črvov in trde (sveže) koruze!

  • Ribolovno območje
    Od turistične kmetije "Hudičevec" do mostu na regionalni cesti Postojna - Landol


  • Dovoljen čas ribolova Od zore do mraka
  • Prodajalec Ribiška družina Postojna
Kupi dovolilnico

Darilni boni

NEPRECENLJIVO DARILO ZA VSAKEGA RIBIČA!
Možnost nakupa DARILNEGA BONA za preko 400 revirjev.

Klikni tukaj in preberi več