POSEBNA PONUDBA
TE DOVOLILNICE NI POTREBNO TISKATI!
Po opravljenem nakupu si lahko dovolilnico v PDF obliki prenesete na vašo napravo. V primeru uplena se TAKOJ prijavite v profil in sproti vpišite uplen v sistem s pomočjo vašega pametnega telefona.

opozorila

OPOZORILO! Ribolov od 01. 10. 2018 do 30. 06. 2019 ni dovoljen
Lovopust
Člani RD Ljutomer pri ribolovu obvezno imeti s seboj veljavno člansko izkaznico. Dovoljena uporaba čolna (le do sredine jezera) za sondiranje, krmljenje, razvoz sistema, reševanje zapete ribe. Utrujanje rib in ribolov s čolna je prepovedan!
Zasedenost revirja (dnevne kvote dovolilnic se lahko kadarkoli spremenijo glede na vremenske razmere ali omejitve upravljavca revirja):
19. 04.
2/∞
20. 04.
0/∞
21. 04.
0/∞
22. 04.
0/∞
23. 04.
0/∞
24. 04.
0/∞
25. 04.
1/∞
26. 04.
1/∞
27. 04.
1/∞
28. 04.
1/∞
29. 04.
1/∞
30. 04.
1/∞
01. 05.
1/∞
02. 05.
1/∞
03. 05.
0/∞
04. 05.
0/∞
05. 05.
0/∞
06. 05.
0/∞
07. 05.
0/∞
08. 05.
0/∞
09. 05.
0/∞
10. 05.
0/∞
11. 05.
0/∞
12. 05.
0/∞
13. 05.
0/∞
14. 05.
0/∞
15. 05.
0/∞
16. 05.
0/∞

Si vedel?

Če nas med ribolovom obišče ribiški čuvaj, mu moramo pokazati ribolovno dovolilnico, osebni dokument, ribiško opremo in vsebino ribiške torbe.

Ujemi in odnesi (som) - nočna

Gajševsko jezero (akumulacija Gajševci)

Kupi dovolilnico

Karta velja za



Tip dovolilnice

Cena

  • Možnost ribolova (minimalna dolžina, lovni čas) som ( 60cm , 01. 07. - 30. 04. )
  • Dovoljene vabe bojli, vabe rastlinskega izvora, vabe živalskega izvora
  • Vrsta ribolova talni ribolov
  • Dovoljen uplen (POZOR: upoštevati je potrebno minimalno dolžino ter lovno obdobje za posamezno vrsto!) 1x som

  • Omejitve
    Ribolov dovoljen z 1 ribiško palico na montirano mrtvo ribo ali dele ribe.

  • Ribolovno območje
    Na severni strani jezera (od izliva/zapornice desno - do mlina Stajnko).


  • Dovoljen čas ribolova Od mraka do zore.
  • Prodajalec Ribiška družina Ljutomer
Kupi dovolilnico

Darilni boni

NEPRECENLJIVO DARILO ZA VSAKEGA RIBIČA!
Možnost nakupa DARILNEGA BONA za preko 400 revirjev.

Klikni tukaj in preberi več