POSEBNA PONUDBA
TE DOVOLILNICE NI POTREBNO TISKATI!
Po opravljenem nakupu si lahko dovolilnico v PDF obliki prenesete na vašo napravo. V primeru uplena se TAKOJ prijavite v profil in sproti vpišite uplen v sistem s pomočjo vašega pametnega telefona.

opozorila

POZOR! V zimskem času se pred nakupom pozanimajte o zaledenelosti vode!
Zasedenost revirja (dnevne kvote dovolilnic se lahko kadarkoli spremenijo glede na vremenske razmere ali omejitve upravljavca revirja):
04. 12.
0/∞
05. 12.
0/∞
06. 12.
0/∞
07. 12.
0/∞
08. 12.
0/∞
09. 12.
0/∞
10. 12.
0/∞
11. 12.
0/∞
12. 12.
0/∞
13. 12.
0/∞
14. 12.
0/∞
15. 12.
0/∞
16. 12.
0/∞
17. 12.
0/∞
18. 12.
0/∞
19. 12.
0/∞
20. 12.
0/∞
21. 12.
0/∞
22. 12.
0/∞
23. 12.
0/∞
24. 12.
0/∞
25. 12.
0/∞
26. 12.
0/∞
27. 12.
0/∞
28. 12.
0/∞
29. 12.
0/∞
30. 12.
0/∞
31. 12.
0/∞

Si vedel?

V preteklosti so ribiči večinoma muharili le s t.i. mokrimi muhami, saj so bili trnki izredno nerodni in težki. Šele z razvojem tehnologije obdelave kovin so se pojavili tanjši in vzdržljivejši trnki, ki so primerni za izdelavo suhih muh in ribolov z njimi.

Salmonidi (ujemi in odnesi)

Jezero Jasna (Kranjska Gora)

Kupi dovolilnico

Karta velja za



Tip dovolilnice

Cena

  • Možnost ribolova (minimalna dolžina, lovni čas) šarenka (/ , 01. 04. - 31. 10. ) , potočna postrv ( 50cm , 01. 04. - 30. 09. )
  • Dovoljene vabe umetna muha
  • Vrsta ribolova muharjenje
  • Dovoljen uplen: (Upoštevajte min. dolžino in lovno dobo! Po doseženem uplenu zaključite z ribolovom!) 3x šarenka ali 1x potočnica in 2x šarenka. Dnevno je dovoljeno upleniti zgolj eno ribo nad 50 cm.

  • Omejitve
    Ribolov je dovoljen z eno ribiško palico - muharico. Ribolov je dovoljen le z obale. Obvezna uporaba podmetalke in klešč za odpenjanje. Dodatna obtežitev predvrvice ni dovoljena.

  • Ribolovno območje
    Po celotni površini jezera


  • Dovoljen čas ribolova Od zore do mraka
  • Prodajalec Ribiška družina Jesenice
Kupi dovolilnico

Darilni boni

NEPRECENLJIVO DARILO ZA VSAKEGA RIBIČA!
Možnost nakupa DARILNEGA BONA za preko 400 revirjev.

Klikni tukaj in preberi več