POSEBNA PONUDBA
TO DOVOLILNICO JE POTREBNO NATISNITI!
Pred ribolovom je potrebno dovolilnico natisniti ter jo med izvajanjem ribolova imeti s seboj v papirni obliki.

opozorila

Zasedenost revirja (dnevne kvote dovolilnic se lahko kadarkoli spremenijo glede na vremenske razmere ali omejitve upravljavca revirja):
17. 01.
0/∞
18. 01.
0/∞
19. 01.
0/∞
20. 01.
0/∞
21. 01.
0/∞
22. 01.
0/∞
23. 01.
0/∞
24. 01.
0/∞
25. 01.
0/∞
26. 01.
0/∞
27. 01.
0/∞
28. 01.
0/∞
29. 01.
0/∞
30. 01.
0/∞
31. 01.
0/∞
01. 02.
0/∞
02. 02.
0/∞
03. 02.
0/∞
04. 02.
0/∞
05. 02.
0/∞
06. 02.
0/∞
07. 02.
0/∞
08. 02.
0/∞
09. 02.
0/∞
10. 02.
0/∞
11. 02.
0/∞
12. 02.
0/∞
13. 02.
0/∞

Si vedel?

Menek sodi v skupino sladkovodnih trsk. Je izjemno okusen, a redek. Ribiči ga lovijo v zgodnjih jutranjih ali poznih večernih urah.

Kupi dovolilnico

Karta velja za



Tip dovolilnice

Cena

  • Možnost ribolova (minimalna dolžina, lovni čas) zelenika (/ , 01. 07. - 31. 03. ) , ščuka ( 50cm , 01. 05. - 31. 01. ) , rdečeperka (/ , 01. 07. - 31. 03. ) , rdečeoka (/ , 01. 07. - 31. 03. ) , ostriž (/ , 01. 06. - 28. 02. ) , linj ( 30cm , 01. 07. - 30. 04. ) , krap (/ , 01. 06. - 30. 04. ) , klen ( 30cm , 01. 07. - 30. 04. )
  • Dovoljene vabe Beličarske vabe, blestivka, bojli, briketi, kompostni črv, koruza, kruh, potezanka, sadje, silikonska vaba, sir, umetna muha, umetne vabe, vabe rastlinskega izvora, vabe živalskega izvora, vobler, vodni mah
  • Vrsta ribolova beličarjenje, muharjenje, talni ribolov, vijačenje
  • Dovoljen uplen (POZOR: upoštevati je potrebno minimalno dolžino ter lovno obdobje za posamezno vrsto!) 2 krapa ali 2 linja ali 3 kleni ali 1 ščuka ali 20 kom. zelenik ali 10 kom. navadnih ostrižev ali 5 kom. rdečeperk ali 5 kom. rdečeok.

  • Omejitve

  • Ribolovno območje
    Lovni revir je od jarka v Novih talih pri Škofljici in do izliva v Iščico.


  • Dovoljen čas ribolova Od zore do mraka.
  • Prodajalec Ribiška družina Barje
Kupi dovolilnico

Darilni boni

NEPRECENLJIVO DARILO ZA VSAKEGA RIBIČA!
Možnost nakupa DARILNEGA BONA za preko 400 revirjev.

Klikni tukaj in preberi več