POSEBNA PONUDBA

Nakup dovolilnice


KORAK 1: REGISTRACIJA | KORAK 2: PRIJAVA V PORTAL | KORAK 3: NAKUP DOVOLILNICE | KORAK 4: RIBOLOV

Ste pozabili geslo? Za pomoč za ponastavitev gesla kliknite tukaj.

NAKUP DOVOLILNICE

Ko ste prijavljeni v portal, lahko opravite nakup ribolovne dovolilnice. Za lažje iskanje revirja uporabite iskalnik na prvi strani portala. Iščete po ključni besedi revirja. Za podrobnejše iskanje uporabite možnost naprednega iskanja. To storite tako, da kliknete na gumb "Napredno iskanje" pod zelenim gumbom "Kupi dovolilnico" v osrednjem delu prve strani portala www.ribiskekarte.si. Pri možnosti naprednega iskanja lahko po portalu iščete glede na vrsto ribe, regijo, po tipu vode in po vrsti ribolova.

Postopek nakupa dovolilnice je enostaven. Najprej obiščete želeni revir. Na njegovi podstrani so navedene dovolilnice, ki so na voljo. Kliknete na želeno dovolilnico (cenimo ciprinidi ali roparice). Znotraj opisa dovolilnice je izvleček ribolovnih pravil, zemljevid, opozorila, drugi osnovni podatki in cena. Izberete le ceno, ki je primerna za vas! Pred izbiro cene preberite obvestila ob navedeni ceni. Če ste v dvomih, katero ceno izbrati, obvezno kontaktirajte upravljavca ali naš kontaktni center.

Po tem, ko ste izbrali primerno ceno, izberite datum ribolova. To storite s klikom na sivo polje v zgornjem delu dovolilnic (pod napisom "Izberi datum ribolova od:"). Ko ste izbrali datum ribolova in ceno, nadaljujete na zaključek. Pred zaključkom vas bo sistem vodil skozi plačilni postopek. Za plačilo lahko uporabite pomembnejše kreditne kartice (MasterCard, Visa), PayPal, Moneta Valu, eDenarnica (več o njej TUKAJ).

Med plačilnim postopkom lahko dodate tudi dovolilnico za prijatelja. Po uspešnem nakupu dovolilnice vas sistem preusmeri na stran z napisom: "Transakcija je bila uspešno izvedena. Kliknite tukaj in preusmerjeni boste v svoj profil, kjer lahko dovolilnico tudi natisnete." Po kliku na besedo "tukaj" vas sistem preusmeri v vaš profil na podstran "Moje karte".

Imate dodatna vprašanja? Kontaktirajte nas!

Darilni boni

NEPRECENLJIVO DARILO ZA VSAKEGA RIBIČA!
Možnost nakupa DARILNEGA BONA za preko 400 revirjev.

Klikni tukaj in preberi več