POSEBNA PONUDBA
TE DOVOLILNICE NI POTREBNO TISKATI!
Po opravljenem nakupu si lahko dovolilnico v PDF obliki prenesete na vašo napravo. V primeru uplena se TAKOJ prijavite v profil in sproti vpišite uplen v sistem s pomočjo vašega pametnega telefona.

opozorila

Člani RD Radgona in RD Ruše pri ribolovu obvezno imeti s seboj veljavno člansko izkaznico.
Zasedenost revirja (dnevne kvote dovolilnic se lahko kadarkoli spremenijo glede na vremenske razmere ali omejitve upravljavca revirja):
26. 04.
0/∞
27. 04.
0/∞
28. 04.
0/∞
29. 04.
0/∞
30. 04.
0/∞
01. 05.
0/∞
02. 05.
0/∞
03. 05.
0/∞
04. 05.
0/∞
05. 05.
0/∞
06. 05.
0/∞
07. 05.
0/∞
08. 05.
0/∞
09. 05.
0/∞
10. 05.
0/∞
11. 05.
0/∞
12. 05.
0/∞
13. 05.
0/∞
14. 05.
0/∞
15. 05.
0/∞
16. 05.
0/∞
17. 05.
0/∞
18. 05.
0/∞
19. 05.
0/∞
20. 05.
0/∞
21. 05.
0/∞
22. 05.
0/∞
23. 05.
0/∞

Si vedel?

Muharska sezona načeloma traja v Sloveniji od 1. aprila do 30. septembra. Ponekod se prične prej (že 1. marca), drugje pa konča kasneje (30. novembra).

Ciprinidi (nočna)

Gramoznica Linj (036)

Kupi dovolilnico

Karta velja za



Tip dovolilnice

Cena

  • Možnost ribolova (minimalna dolžina, lovni čas) zelenika (/, 01. 07. - 31. 03. ), rdečeperka (/, 01. 07. - 31. 03. ), rdečeoka (/, 01. 07. - 31. 03. ), ploščič ( 30cm, 01. 07. - 30. 04. ), ostriž (/, 01. 06. - 29. 02. ), linj ( 30cm, 01. 07. - 30. 04. ), krap ( 30cm)
  • Dovoljene vabe vabe rastlinskega izvora, vabe živalskega izvora
  • Vrsta ribolova beličarjenje, talni ribolov
  • Dovoljen uplen: (Upoštevajte min. dolžino in lovno dobo! Po doseženem uplenu zaključite z ribolovom!) 1x krap ali 2x linj ali 5 belih rib (podust, ploščič, mrena, klen) ali 3 kg drobiža

  • Omejitve
    Dovoljen ribolov na dve palici.

  • Ribolovno območje
    Po celotni gramoznici, razen ob dovozni poti k ribiškemu domu, kjer je ribolov prepovedan!


  • Dovoljen čas ribolova Od mraka do zore
  • Prodajalec Ribiška družina Radgona
Kupi dovolilnico

Darilni boni

NEPRECENLJIVO DARILO ZA VSAKEGA RIBIČA!
Možnost nakupa DARILNEGA BONA za preko 400 revirjev.

Klikni tukaj in preberi več