Super akcija za muharjenje na Savinji in Dreti, -50%!

Vreme je še čisto zimsko, a prihaja pomlad. V RD Mozirje so znova pripravili izjemno odmevno akcijo za muharjenje na Savinji in Dreti – plačaš 1 karto, drugo pa ti podarijo! Ribolovna sezona se tam začne že 1. marca. Preveri revirja in kje lahko kupiš karte.

Plačaš 1 karto, dobiš 2

Sneg se bo hitro stopil, sonce bo ogrelo zemljo in ribe bodo aktivne. V Dreti in Savinji jih lahko loviš že od 1. marca dalje, sedaj pa je cena karte C&R znižana za kar – 50%! Kako? Akcija poteka tako, da na portalu kupiš karti. Plačaš 1, dobiš pa 2. Karti te čakata v tvojem profilu in ko želiš na ribolov, samo izbereš datum in posamezno karto tako aktiviraš. Karte, ki sicer niso prenosljive (glasijo se samo na tvoje ime), lahko izkoristiš do konca muharske sezone 2018. Karte lahko kupiš tukaj (od konca februarja dalje). In pohiti, kajti akcija je veljavna le do konca marca. Glede na lanski VELIK odziv ribičev se lahko zgodi, da bomo akcijo predčasno zaključili.

V Savinji in Dreti živijo zelo lepe ribe, zlasti potočne postrvi, šarenke, lipani pa tudi kak klen se ujame. Pozimi pa sta ti dve reki raj za vse ljubitelje sulčelova.

Vabljeni na Dreto in Savinjo, kjer je ribolov odličen, cene zanj pa dostopne. Karte lahko kupiš tukaj (od konca februarja dalje).

Dober prijem!

Galerija:

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja