Leto je znova naokoli

Zdi se, kot bi se leto 2016 komajda začelo, toda že smo priča njegovemu skorajšnjemu koncu. Za nami je mnogo (ribiških) avantur. Okusili smo številne mikavne zgodbe, spoznali zanimive ljudi in lovili ribe. Preteklo leto se bomo ustvarjalci portala RibiskeKarte.si spominjali po lepem. Poglejmo, kateri uspehi in dogodki so nas zaznamovali v minulih 366 dneh.

V razvoj in izboljšave portala smo vložili ogromno časa, znanja in dobre volje. Uspevalo nam je predvsem zaradi vas, dragi obiskovalci in uporabniki. Naše glavno vodilo je vaše zadovoljstvo, največja nagrada pa zaupanje, ki nam ga namenjate. V takšnem duhu se bomo razvijali tudi v prihodnje.

Še vedno smo prvi in največji spletni ponudnik za nakup ribolovnih dovolilnic v Sloveniji. Nakup je enostaven in ga lahko opravite z le nekaj kliki 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Plačilo je možno z različnimi plačilnimi karticami, NLB Klikom, PayPalom ali Valu, ribolovno karto pa si lahko v primeru nekaterih ribiških družin shranite kar na mobilno napravo. Poleg enostavnega nakupa ponujamo uporabnikom še več. Želimo si, da portal ne bi bil ozko usmerjen, temveč cilja v širšo turistično panogo, ki ima pri nas še veliko potenciala. Domačim in tujim obiskovalcem ponujamo informacije o nastanitvenih in gostinskih kapacitetah, akcijske ponudbe partnerskih ribiških trgovin, blog z aktualnimi in zanimivimi podatki, mailing z novičkami in obvestili, rubriko Kapitalni ulovi … Smo omenili, da so opisi revirjev in spletna trgovina za nakup ribolovnih dovolilnic dostopni v kar sedmih jezikih?

Dobrote se kažejo tudi za ribiške družine, ki na portalu ponujajo dovolilnice za svoje revirje. Izdelava različnih statistik je zelo enostavna, omogočeno je poslovanje v okviru zahtevanih davčnih blagajn, pregled nad prodanimi kartami je ažuren, kar koristi ribiškim čuvajem …

V letu 2016 smo zabeležili kar nekaj uspehov:

  • Pridružila se nam je ribiška družina, ki ima najštevilčnejše članstvo v Sloveniji, RD Novo mesto. Na spletu lahko sedaj kupimo dovolilnice za ribolov na prekrasni Krki in Radeščici pa tudi drugih revirjih, s katerimi upravljajo.
  • Uresničili smo novo oblikovno plat portala. Postavitev je sedaj prilagojena tudi za brskanje z mobilnimi telefoni in tablicami, kar je odlična novica za vse, ki prisegate na najmodernejše naprave za pregledovanje digitalnih vsebin.
  • Ponosni smo na pridobitev financiranja za vstop na tuje trge. Kaj več o tem vam bomo sporočili v bližnji prihodnosti 🙂
  • Zanimive so številke, ki smo jih zabeležili na portalu. V preteklem letu nas je obiskalo več kot 70.000 unikatnih obiskovalcev, ki so ustvarili več kot 800.000 ogledov strani. Od njih je bilo 40 % tujcev.
  • Preko celotnega sistema ste ribiči kupili več kot 35.000 dovolilnic, neposredno preko spleta pa več kot 6000! Tujih uporabnikov je 23 %.
  • Na spletu smo prodali tudi več kot 100 darilnih bonov, kar pomeni, da je dobroimetje za ribiške dovolilnice odlično darilo. Če je še niste, predlagamo, da možnost izkoristite v bližnji prihodnosti!

Z vami bi delili še nekaj zanimivosti. Ribiči kupujete karte najpogosteje zgodaj zjutraj, popoldne ali pozno zvečer. Na portalu vas je že več kot 4.000, nekaj več kot 20 % ribičev pa prihaja iz tujine.

Zahvaljujemo se vsem ribiškim družinam, ki ste nam zaupale digitalizacijo svojih dovolilnic, ter vsem ribičem in njihovim partnerjem, ki le-te s pridom uporabljate ter tako skupaj z nami snujete funkcionalnosti portala www.ribiskekarte.si. Tudi v prihodnje se bomo trudili, da ga bomo še izboljševali ter dopolnjevali glede na vaše želje.

Dober prijem v 2017 in mnogo lepih misli vam želim Boštjan Lipnik (avtor portala) in ekipa sodelavcev!

Naj vam poženejo kri po žilah fotografije nekaterih letošnjih kapitalcev 🙂

Uredništvo

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic v Sloveniji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja